FOS na prvom "Color run-u" u Crnoj Gori, pogledajte šta smo zabilježili (FOTO GALERIJA)

Po uzoru na planetarno popularni događaj, danas je i u Podgorici na brdu Gorica u Avanturističkom parku organizovan prvi "COLOR RUN" u Crnoj Gori! U pitanju je rekreativna trka humanitarnog karaktera, a dužina trke je 2km. Za dobru atmosferu bio je zadužen DJ JoCo, a za još bolje fotografije naš Luka Ratković!

Pogledajte FOTO GALERIJU!

FOS galerija: Lijep proljećni dan izmamio Podgoričane vani

Nakon kišnih i sumornih dana Podgoričane je napokon obradovalo sunčano i toplo vrijeme. Mnogi su iskoristili dan za šetnju i uživanje na suncu. Dok su najmlađi preokupirani igrom, stariji su bili raspoloženi da poziraju. Pogledajte šta je danas na podgoričkim ulicama zabilježio naš fotoreporter Luka Ratković.

Podgoričani uživali u lijepom vremenu (FOTO GALERIJA)

Lijepo vrijeme danas je makar na kratko obradovalo stanovnike Podgorice, pa su oni slobodniji odlučili da sedmicu započnu šetnjom, vožnjom bicikla ili kafom u bašti lokala. Objektivu našeg fotoreportera ni ovog ponedjeljka nisu izmakli najzanimljiviji detalji sa podgoričkih ulica.

Pogledajte šta je zabilježio. 

Kad Rim zabijeli (FOTO GALERIJA)

Hladni talas je juče zahvatio Evropu, a sniježne padavine su obradovale i stanovnike Rima. Dok se neki bore sa sniježnom mećavom, drugi radoznalo fotografišu znamenitosti ovog grada koje su osvanule u novom ruhu. Padavine su naročito obradovale mališane koji uživaju na snijegu, a kako prenosi Associated Press, sve škole u gradu su zatvorene. Pogledajte foto galeriju zimske idile u Rimu.