1
min read
A- A+
Pročitano

Otuđene letve sa klupa iz novog parka u centru Podgorice

26/03/2020 - 16:21
Autor:Fos Media
118 pregleda

Glavni grad i „Zelenilo” d.o.o. Podgorica uložili su velike napore da jedan davno zaboravljen i nefunkcionalan prostor između ulica Slobode, Vučedolske, Njegoševe i Karađorđeve, učine ljepšim i da sugrađanima omoguće da svoje slobodno vrijeme provode na kvalitetan način sa svojom djecom.

foto

Foto: PG Biro

"Nažalost, nesavjesni i neodgovorni pojedinci otuđili su letve sa klupa koje su na ovoj lokaciji ugrađene prije nepunih mjesec dana.

Stoga najoštrije osuđujemo uništavanje mobilijara u novosagrađenom parku u Bloku N, u centru grada,  i poručujemo da ćemo i u ovim izazovnim trenucima za naš grad, državu i društvo koristiti sva raspoloživa sredstva u borbi protiv svakog oblika vandalizma u Podgorici", saopštili su iz biroa Glavnog grada.

Još jednom apelovali su na građane da čuvaju imovinu grada i svaki vid ovakvog ponašanja prijave nadležnim organima kako bi zajedno uspjeli da grad učine boljim i ljepšim mjestom za život.

"Podsjećamo da su u prethodnom periodu na meti nesavjesnih  pojedinaca bili gradski parkovi, zelene površine, novogodišnji ukrasi, gradske česme, fontane, javna rasvjeta, kao i brojni drugi sadržaji za čiju obnovu su Glavni grad i nadležna preduzeća uložili značajna sredstva koja su mogla biti namjenski potrošena", dodali su oni.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari