1
min read
A- A+
Pročitano

Raspisan međunarodni nagradni konkurs za najbolji esej

26/03/2020 - 12:02
Autor:Fos Media
165 pregleda

Nikšićki Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Crnogorski olimpijski komitet i Crnogorska sportska akademija raspisali su međunarodni nagradni Konkurs za najbolji esej na temu Sport i fizička aktivnost u izolaciji izazvanoj korona virusom.

f

foto: Portal Analitika

Saopšteno je da je konkurs otvoren za sve studente i nastavnike, sportiste, sportske trenere i medijske stručnjake, kao i ostalu stručnu javnost, koja želi da unaprijedi sport i fizičku aktivnost u vrijeme izolacije.

Najavljeno je da će biti nagrađena tri najbolja eseja.

"Dobitniku prve nagrade pripašće laptop, drugoplasirani dobiće 200, a trećeplasirani 100 EUR. Nagrađeni eseji biće objavljeni u naučnom časopisu "Journal of Anthropology of Sport and Physical Education" koji se nalazi na internet stranici: www.jaspe.ac.me. Dobitnici nagrada dobiće i jednogodišnje članstvo u NU Crnogorska sportska akademija", piše u saopštenju.

Navodi se da svi zainteresovani kandidati rad mogu poslati do 22. aprila 2020. godine, na mejl adresu fakultetzasportnk@ucg.ac.me.

"Takmičenje ima za cilj da otvori široku debatu u vrijeme izolacije na temu uticaja savremenih okolnosti na sport kao fenomen današnjice u svijetu, fizičku aktivnost, i zdravlje iz svih dostupnih perspektiva", piše u saopštenju.

MINA

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari