1
min read
A- A+
Pročitano

Tuzi: Građanima zabranjeno da izlaze čak i u dvorište

26/03/2020 - 13:10
Autor:Fos Media
1042 pregleda

"Molimo vas da obavezno ostanete u vašim domovima i nikako da ne izlazite u dvorišta", navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Tuzi.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

"Molim vas da obavezno ostanete u vašim domovima i nikako da ne izlazite u dvorištima. To je striktna mjera za sve nas, a prema onima koji budu uhvaćeni od strane organa reda da krše ovaj zakon, biće krivično gonjeni i privodjeni. NEMAMO POTREBU DA IZLAZIMO, MI SMO TU ZA SVE VAŠE POTREBE", navodi se na Fejsbuk stranici.

VËREJTJE! Ju lutemi që detyrimisht të qendroni brenda në shtepi dhe në asnjë mënyrë të mos qendroni në oborret tuaja. Kjo është masë decide për të gjithë ne, ndërsa ndaj shkelësve të këtij ligji, do të arrestohen si dhe do të ngrihen aktpadi penale. NUK DUHET TË DALIM JASHTË, NE JEMI ATY PËR TË GJITHA NEVOJAT TUAJA!

Podsjećamo, Institut za javno zdravlje je objavio broj zaraženih po gradovima, a u Tuzima je kod 26 osoba utvrđen novi korona virus.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari