Ubica poznavao Vukotića, nosio kačket i imao pomagača

Kotoranin Veselin Vesko Vukotić (69), otac Jovana i Igora Vukotića, koje policija smatra za vođe škaljarskog klana, ubijen je sinoć, oko 20.45 sati, ispred kuće u kojoj je živio u kotoskom naselju Dobrota. Za sada je jedino poznato da je ubica na glavi imao kačket i saučesnika koji mu je pomogao nakon ubistva.

Vukotić i ranije bio meta napada: O optužbama policije, sinovima, klanu...

Kotoranin Veselin Vesko Vukotić likvidiran je večeras ispred apartmana u kotorskom naselju Dobrota. On je javnosti poznat kao otac Igora i Jovana Vukotića koji slove za osobe u samom vrhu ozloglašenog škaljarskog klana. Vukotić se preko medija više puta oglašavao kada su u pitanju njegovi sinovi i optužbe na račun kriminalnih radnji koje im se pripisuju.

FOS otkriva: Interventni vod brutalno zlostavljao i prebio Vukadinovića (FOTO)

Podgoričanin Marko Vukadinović podnio je krivičnu prijavu protiv policijskog službenika Gorana Krstonijevića i više NN službenika koji su ga, kako se navodi, brutalno pretukli nanoseći mu teške tjelesne povrede, a do sukoba je došlo 3. aprila ove godine u Podgorici, po dolasku sa fudbalske utakmice između Sutjeske i Budućnosti. Po podnošenju krivične prijave oštećeni je opisao izvršioce krivičnog djela. Nakon prepoznavanja, kazao je da se radi o službenicima Vojinu Đukiću, Veselinu Miloševiću i Draganu Radinoviću.

Kolašin: Uhapšen muškarac zbog četiri krivična djela

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su, preduzimajući aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja koji se odnosio na otuđena dva vozila, identifikovali i lišili slobode B.B. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dva krivična djela falsifikovanje isprave, kao i prikrivanje, saopšteno je iz Uprave policije.