Atlas grupa: Krivična prijava protiv Katnića zbog pritiska na Rašovića i Đurđića da daju lažne iskaze

Odbrana predsjednika Atlas Grupe Duška Kneževića Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici predala je danas dopunu krivične prijave protiv Vlatka Rašovića, Đorđa Đurđića i više drugih NN izvršilaca – pripadnika policije, saopšteno je iz Atlas grupe.

Stamatović o presudi za FOS: Iznesene su gnusne neistine ; Piperović: Ovo je pravna odmazda

Presudu Stevanu Stamatoviću koji je osuđen na 12 godina zatvora, njegova supruga Mileva vidi kao presedan u istoriji crnogorskog pravosuđa. Osim njega, osuđeni su i Milan Lješnjak i Dejan Deletić koji su dobili po 9 i po godina, Aleksandar Bojović i Đorđije Božović dobili su po tri i po godine, a Stefan Balević tri godine zatvora. 

UP tvrdi da nema osnova da policajci budu suspendovani, Lješković traži imena

Za sada ne postoji pravni osnov da policijski službenici koji su navodno prekoračili ovlašćenja prikom meča između Sutjeske i Budućnosti budu suspendovani. Ovo je saopšteno u reagovanju Uprave policije nakon izjave advokata Srđana Lješkovića koji je branilac pretučenog vođe Varvara Aleksandra Čake Ivanovića.

Saobraćajna nezgoda blizu Kolašina: Četvoročlana porodica sletjela u provaliju

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u mjestu Crkvine, u blizini Kolašina, kada je automobil sletio sa puta, teže je povrijeđena žena, dok su njen muž i dvoje malo djece prošli sa lakšim povredama, saopštio je komandir Službe zaštite i spašavanja Kolašin Željko Darmanović.

Pavićević: 158 krivičnih i 698 prekršajnih prijava protiv bezbjednosno interesantnih lica

Policija je u Podgorici do 1. novembra podnijela 158 krivičnih prijava nadležnim tužilaštvima protiv 175 bezbjednosno interesantnih lica i članova kriminalnih grupa, saopštio je načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević.