Uhapšen Cetinjanin: Eksplozivom htio da izvrši teško krivično djelo za kriminalnu grupu?

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u kratkom roku identifikovali, locirali i lišili slobode lice osumnjičeno da je sakrilo improvizovanu eksplozivnu napravu u suterenu stambene zgrade koja je juče pronađena.

Spriječena ulična prodaja droge u Podgorici, uhapšena lica sa potjernica

Podgorička policija je u prethodnom periodu preduzela pojačane aktivnosti i posebne rezultate ostvarila na planu suzbijanja ulične prodaje opojnih droga i identifikacije lica koja se bave uličnom prodajom, zatim suzbijanju nelegalne prodaje duvanskih proizvoda, kontole bezbjednosno interesantnih lica i pronalasku lica za kojima su raspisane potjernice.

Tri djevojčice seksualno zlostavljane u Centru za sluh i govor u Kotoru?

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru formiran je predmet zbog sumnje da su tri djevojčice iz Resursnog centra za sluh i govor u Kotoru seksualno zlostavljane, potvrđeno je za"Dan" iz tužilaštva, a kako nezvanično saznaje taj list, djevojčice uzrasta osam, 11, i 13 godina navodno su seksualno uznemiravane tokom jednog školskog izleta.

FOS priča: Kako je napravljen plan za ubistvo Slobodana Šaranovića?

Kontrola optužnice protiv odbjeglog Alana Kožara i Milana Dinića koji se nalazi u Istražnom zatvoru zakazana je za ponedjeljak, a Baranin se, osim stvaranja kriminalne organizacije sumnjiči i da je sa umišljajem podstrekao Dinića na izvršenje teškog ubistva na štetu Slobodana Šaranovića. Osim Dinića, SDT nema spisak imena ostalih članova navodne orgnaizacije, već se tretiraju kao NN lica.