Nema optužnice za Migijevo ubistvo, osumnjičeni redom izlaze na slobodu

Aleksandar Ljumović koji je prema sumnjama istražitelja umiješan u ubistvo Miodraga Migija Kruščića prekjuče je napustio spuški zatvor, saopšteno je FOS-u. Naime, s obzirom na to da je prošlo 10 mjeseci od njegovog hapšenja, a optužnica i dalje nije podignuta, nije bilo daljeg osnova za pritvor.

Pokušaj ubistva Šukovića: Žmure li istražitelji na Aleksićev alibi?

Istraga povodom ubistva u pokušaju nekadašnjeg šefa Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Predraga Šukovića i dalje traje, a osumnjičeni Radovan Aleksić još je pod istragom. Optužnice nema, ali ni odbacivanja sumnje da je oficir Vojske Srbije pokušao da ubije Šukovića 11. jula 2016. godine u centru Podgorice.

Mijatović o incidentu: Možda sam ga dotakao dva-tri puta

Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović saslušan je sinoć u Osnovnom državnom tužilaštvu. On je kazao da je novinara Dana Vladimira Otaševića ''možda dotakao dva-tri puta tokom razgovora jer on gestikulira dok priča''. Kazao je da je u slučaju da je znao ko je Otašević ne bi ništa uradio.

Jonski plakao na suđenju? Opisivao susrete, "dizali" ga alkohol i bensedin

U podgoričkom Višem sudu nastavljeno je ispitivanje svjedoka saradnika Dejana Vujovića kom je dodijeljeno kodno ime Jadranko Jonski. Kako saznajemo, i advokati i okrivljena grupa imaju veliki broj pitanja za svjedoka, a on je navodno tokom ispitivanja juče u nekoliko navrata počeo da plače. Napominjemo, Jonski se obraća preko video linka i njegov lik je zamagljen tako da ga ni odbrana ni okrivljeni ne mogu da ga jasno vide.