Uhapšeno pet osoba u akciji Gorki: Zaplijenjena droga, oružje i novac

Podgorička policija je u akciji “Gorki” uhapsila  M.B. (34), M.B. (32), Đ.Đ. (21), P.P. (30), zbog sumnje da su izvšili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i B.Đ. (23) zbog krvičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Iza dva ubistva škaljaraca u Grčkoj stoje isti egzekutori

Grčki istražitelji došli su do podataka koji ukazuju da su angažovani za likvidaciju pripadnika škaljarskog klana Alana Kožara i Damira Hadžića, niko drugi do četvorica muškaraca koji su ubili vođu te kriminalne grupe Igora Dedovića i njegovog saradnika Stevana Stamatovića u januaru u kafani na grčkom području Vari, piše Pobjeda. 

Prijava protiv mladića iz Njemačke: Djevojčici od 12 godina tražio neprimjerene fotografije

Policijski službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijeli su krivičnu prijavu protiv L.L. (19), državljanina Hrvatske, sa prebivalištem u Njemačkoj, zbog sumnje da je djevojčici od 12 godina slao neprimjerene fotografije. 

Krivična prijava protiv direktora Beogradnje Bar zbog utaje poreza

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv N.S. (41) iz Beograda sa boravkom u Baru i pravnog lica „Beogradnja“ Bar zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo utaja poreza i doprinosa. N.S. je, kako se sumnja, prikrio je podatke koji se odnose na utvrđivanje poreske obaveze od 214.500 eura.

MANS podnio tužbu protiv Ivana Vukovića, Filipa Makrida i Ivice Toškovića

MANS je danas Specijalnom državnom tužilaštvu predao krivičnu prijavu protiv Ivana Vukovića, gradonačelnika Glavnog grada Podgorica, Filipa Makrida, izvršnog direktora „Vodovoda i kanalizacije“
Podgorica i Ivice Toškovića, vlasnika kompanije „Toškovići“ zbog, kako navode, njihove uključenosti u aferu u vezi sa poslom izgradnje sekundarne kanalizacije u Podgorici, koju je MANS nedavno otkrio.