1
min read
A- A+
Pročitano

"To je lažov i fukara": Dragović će konačno svjedočiti o navodnoj kamati Slobodana Kašćelana

08/10/2019 - 11:29
Autor:Anđela Đikanović
5532 pregleda

Milan Dragović konačno će biti saslušan u svojstvu svjedoka oštećenog a na okolnosti optužnice u kojoj se navodi da mu je Slobodan Kašćelan davao pare na kamatu i na taj način ga oštetio. Dragović će putem video linka biti saslušan 10. decembra a nalazi se u Hrvatskoj.

Foto: Kurir.rs/ Printscreen, Profimedia

Foto: Kurir.rs/ Printscreen, Profimedia

Sa njim je, navodno, stupio u kontakt preko optuženog Gorana Ljubatovića.

"Poznajem Dragovića i jesam ga upoznao preko Ljubatovića. Ljubatović je moj prijatelj, ona ima neke obaveze prema meni. Znam da Dragović ima obaveze prema njemu, ali o ciframa ne znam ništa jer me to ne zanima niti sam pitao. Ja Dragoviću nikad ništa dao nisam, a sastali smo se samo jednom sa Ljubatovićem i tada niko nikakve cifre nije pominjao. Znam da se radi o lažovu, samo fukara tako nešto može da izmisli...", rekao je ranije Kašćelan kom se na teret stavlja krivično djelo zelenaštvo na organizovan način.

Pročitajte i ovo: "Major mi je rekao da bi mi dali 10 hiljada ako ih dovedem u vezu sa Vukotićem"

Na današnjem pretresu saslušani su Krsto Nikolić, Jelena Izagrević i Anka Nikolić koja je bila menadžerka poslovnice Euromobitel. Ona je danas kazala da su u radnji u Kotoru radili Siniša Vlahović i Davor Prelević, a u Tivtu njen sin Krsto i Slavko Vlahović. 

"Mi smo dobili oko 25 kartica, koje smo prodavali najčešće strancima. Tada nije trebalo da se kupuju sa ličnom kartom, već su se koristile tri dana, a onda ih operater ugasi", navela je ona. 

Kartice su se nakon sedam dana gasile ukoliko se registracija ne izvrši.

Osim Kašćelana, na spisku optuženih su Igor Božović, Aleksandar Đurišić, Vladimir Božović, Siniša Vlahović, Igor Đurišić, Davor Prelević i Miloš Radonjić, koji se nalaze u bjekstvu. Braća Nikola i Igor Andrić, Goran Ljubatović,Tripo Moškov, Đerđ Camaj, Aleksandra Bogićević i Stefan Brnović se brane sa slobode. Optužnica protiv Zlatka Samardžića i Ilije Dedovića takođe je spojena sa postojećom u ovom predmetu.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari