2
min read
A- A+
Pročitano

NOVI SNIMCI: Eksploziv za Raduloviće pripremao ispred kamera

10/10/2019 - 16:58
Autor:Anđela Đikanović
14282 pregleda

Prije nedjelju dana nepoznati napadač bacio je eksplozivnu napravu na lokal "Tani" u Nikšiću. Policija intezivno radi na rasvijetljavanju slučaja i identifikaciji počinioca koji se vidi na snimcima sa nadzornih kamera.

fos media

Foto: printscreen

FOS je ekskluzivno objavio video eksplozije, a u međuvremenu došli smo i do materijala na kom se može uočiti muškarac sa kapuljačom koji u ruci drži upaljač i bocu u kojoj se nalazi eksploziv. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, najvjerovatnije se radi o amateru mlađe dobi.

Pročitajte i ovo: FOS saznaje: Kamere zabilježile eksploziju kod Radulovićevog lokala? (FOTO + VIDEO)

On je, kako smo ranije pisali, bocu od "koka kole" napunio i ekserima kako bi nanio što veću materijalnu štetu. Stražar iz lokala šutnuo je tako zapakovanu napravu koja je odletjela oko metar - metar i po i na taj način sačuvao svoj život. 

Momak se za krivično djelo spremao upravo ispred obližnjih nadzornih kamera. 

Pročitajte i ovo: EKSKLUZIVNO SNIMAK eksplozije kod lokala Radulovića

Na drugom snimku vidi se kako bježi sa lica mjesta, udara u zgradu i udaljava se ka unutrašnjosti kvarta. Pretpostavlja se da će upravo ovi snimci biti od velike pomoći istražiteljima.

 

Radulović za FOS: Znalo se moje kretanje, nejasno zašto policija nije reagovala

Željko Radulović je novinarki FOS-a kazao da se radi o pokušaju atentata na njega i progonu njegove porodice.

"Lice koje je pokušalo sinoć atentat na mene veoma je dobro znalo moje kretanje i da nakon zatvaranja lokala uvijek siđem da popijem kafu sa osobljem ili stražarom. Na sreću, sinoć sam se duže zadržao u stanu i na taj način izbjegao sudbinu mnogih nedužnih u Crnoj Gori", kazao je on.

Raduloviću je nejasno zašto pripadnici MUP-a nisu reagovali a bili su udaljeni, kako kaže, desetak metara od samog događaja. 

"Ja sam sin onoga kog su predstavili kao najveću opasnost za Crnu Goru a to ću i ostati bez obzira što na naše živote nasrću oni koji su se pronašli u raznoraznim pričama iz kuloara u kojima ja i moja porodica nikad nismo učestvovali. Ako smo i imali nesporazuma uvijek smo to rekli u lice a ne u mraku i mučki. Nadam se samo da će država preduzeti sve što je u njihovoj moći da spriječi ovakvo uznemiravanje građana i da će uspjeti da zaštiti moj život i imovinu", zaključio je Radulović.

tani

Podsjetimo, on se u postupku koji se nalazi pred Višim sudom brani sa slobode a pod konstantnim je nadzorom policije. Njegov otac je negirao da je pripremao likvidacije kako je to navedeno u optužnici Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

FOS je prošle sedmice objavio šta je Ranko Radulović rekao pred sudskim vijećem i kako je odgovarao na pitanja.

Opširnije na: Radulović tvrdi da nije planirao ubistva: "Vukotiće ne poznajem, Katnić je pošten"

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari