1
min read
A- A+
Pročitano

Policija u Nikšiću, Cetinju i Baru procesuirala devet osoba zbog imovinskih delikata

10/10/2019 - 10:11
Autor:Fos Media
1585 pregleda

Uprava policije je u tri grada rasvijetlila sedam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i tom prilikom procesuirala devet osumnjičenih lica.

foto

Ilustracija, foto: FOS Media

"Policija je u Nikšiću rasvijetlila razbojništvo, tešku krađu, krađu i oduzimanje vozila. Dva lica su lišena slobode dok su protiv dva podnijete krivične u redovnom postupku. M.K. (19) je lišen slobode zbog krivičnog djela razbojništvo koje je počinio na način što je, kako se sumnja, uz upotrebu nadražujućeg spreja od zaposlenog u jednom u taksi udruženja otuđio novac. Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa nikšićka policija je lišila slobode M.K. (33) On je, sumnja se, otuđio vozilo", piše u saopštenju.

J.V. (25) je, kako se sumnja počinila krivično djelo krađa, tako što je iz porodične kuće oštećene osobe ukrala torbu sa 3.000 eura. Protiv nje je podnijeta krivična prijava. Nikšićka policija rasvijetlila je krivično djelo oduzimanje vozila i protiv S.J. (21) podnijela krivičnu prijavu.

Nadalje, cetinjska policija je rasvijetlila tešku krađu i protiv D.Đ. (21), M.Đ. (30) i D.V. (32) nadležnom  tužiocu podnijela krivičnu prijavu. Oni su, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinili tako što su izvršili provalu u repetitor „Carev laz“ i ukrali baterije. Vozilo koje su osumnjičeni koristili prilikom vršenja krivičnog djela je privremeno oduzeto radi provjere. 

Službenici policije na Cetinju su privremeno oduzeli pet vozila od bezbjednosno interesantnih lica radi provjera.

"Osim toga, policija je u Baru rasvijetlila tešku krađu i lažno prijavljivanje. Policijski službenici su lišili slobode K.F. (35) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje, koje je počinio na način što je, kako se sumnja, lažno prijavio  da je na njegovu štetu počinjeno krivično djelo teška krađa.

Krivična prijava je podnijeta protiv N.V. (26) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. On je, sumnja se, iz kuće oštećenog lica otuđio 11,500 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasniku", navode iz UP.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari