1
min read
A- A+
Pročitano

U Baru i Cetinju tri osobe procesuirane zbog krivičnih djela

26/03/2020 - 13:48
Autor:Fos Media
391 pregleda

Barska policije je prethodnih dana lišila slobode dva lica zbog razbojništava i neovlašćenog držanja oružja, dok je policije na Cetinju jedno lice procesuirala zbog nedozvoljene trgovine, saopšteno je iz Uprave policije.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

Policija u Baru je lišila slobode F.M. (57) iz Bara zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružje i eksplozivnih materija. Policija je kod ovog lica pronašla i oduzela oko 21 kilogram privrednog eksploziva i 31 električnu detonatorsku kapislu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Osim toga, barska policija je lišila slobode D.Š. (46) iz Republike Srbije zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo. On je ova djela počinio, kako se sumnja, na štetu apoteke i marketa, na način što je uz prijetnju nožem od zaposlneih otuđivao novac. Pretresom prostorija koje ovo lice koristi policija je pronašla tragove i dokaze za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela.  Provjerom preko zajedničkog centra za policijsku saradnju – Trebinje utvrđeno je da se D.Š. potražuje na teritoriji Srbije zbog više krivičnih djela", navode iz Uprave policije i dodaju:

"Policija u Cetinju je zajedno sa Komunalnom policijom, vršeći obilazak grada u cilju kontrolisanja poštovanja mjera izrečenih od strane nadležnih organa za suzbijanje širenja korona virusa, zatekla lice M.A. (58) iz Cetinja kako vrši prodaju duuvanskih proizvoda. Pregledom lica  i vozila koje koristi M.A. pronađeno je ukupno 1.935 paklica raznih vrsta cigareta. Protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina."

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari