1
min read
A- A+
Pročitano

Vušurović na operacionom stolu, druga dvojica stabilno (VIDEO)

11/06/2019 - 21:38
Autor:Fos Media
5536 pregleda

Na Cetinju se danas desila pucnjava u kojoj su tri muškarca ranjena, a jedan je smrtno stradao. Jedan od ranjenih je u kritičnom stanju, dok su druga dvojica stabilnih životnih parametara.

foto

Foto: FOS Media

 

Dežurni ljekar u Kliničkom centru Emil Nasufović izjavio je da su oko 18.30 časova primili tri pacijenta iz cetinjske bolnice, svu trojicu sa povredama zadobijenim iz vatrenog oružja.

"Primili smo Vujačić Marka (1971) sa prostrijelnom povredom desne potkoljenice. Pacijent je hospitalizovan na Klinici za ortopediju i dobrih je vitalnih parametara. Mislim da će u toku noći biti operisan. Njegovo stanje je stabilno", kazao je Nasufović.

foto

"Primili smo još dva pacijenta, Vušurović Dragana (1986) koji ima jednu prostrijelnu povredu i to desne glutealne regije. On je nakon dijagnostičkog tretmana upućen na dalje bolničko liječenje u Opštu bolnicu na Cetinju. Najozbiljnije povrede zadobio je Vušurović Goran (1971) koji je imao više ustrijelnih i prostrijelnih povreda, dominantno u regiji grudnog koša i trbuha. Pacijent je imao jednu ulaznu ranu ispod desne ključne kosti, dvije u predjelu petog i šestog rebra, jednu u predjelu gornjeg trbuha ispod rebarnog luka i prostrijelnu povredu desne podlaktice", kazao je hirurg.

foto

Dodao je da je njegovo stanje prilikom prijema bilo stabilno, ali je zbog kompleksnosti povreda primljen u Centar za intenzivno liječenje i njegova operacija je u toku.

Više informacija biće poznato nakon operacije u toku noći.

Podsjetimo, Bogdan Milić podlegao je povredama zadobijenim u današnjoj pucnjavi na Cetinju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari