Vlada definisala prioritete za 2019: Suzbijanje sive ekonomije, otvaranje novih radnih mjesta, povećanje životnog standarda građana

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici usvojila Informaciju o pripremi Predloga programa rada Vlade za ovu godinu i definisala pristup i prioritete.

URA: "Dobro informisani premijer" ćutanjem potvrdio da je novac "legao" u DPS

Predsjednik Vlade Duško Marković, i drugi čovjek DPS-a, juče u Gusinju nijednom riječju nije demantovao činjenicu da je novac iz koverte koji je od Duška Kneževića uzeo Slavoljub Stijepović završio u kasu njegove partije, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

DPS i SNP zavlače ruku u džepove svojih funkcionera, većina ne naplaćuje članarinu

"Ne pitajte šta partija može da uradi za vas, nego šta vi možete da uradite za partiju", glasila je krilatica popularna među komunistima. Dok političke partije svojim članovima obezbjeđuju brojne beneficije i uspone u karijeri, u rijetkim slučajevima oni pomažu njima, najčešće u formi uplate članarina.

Demokrate BP: Ni nakon dvije godine od obećanja nema proizvodnje u fabrici "Milkraft"

Na posebno održanoj sjednici lokalnog parlamenta mogli smo više nego ikada čuti niz besmislenih i nemuštih odgovora nosilaca lokalne vlasti na konkretna pitanja predstavnika opozicije, navodi se u saopštenju Demokrata Bijelog Polja. Oni podsjećaju da pokretanje proizvodnje u fabrici ''Milkraft'' još uvijek nije došlo već se to pitanje samo razvlači od jednog do drugog izbornog procesa.

LP: SNP se sam prepoznao kao antidržavna partija

Liberalna partija u svom saopštenju povodom afere „Atlas“ nije nigdje pomenula Socijalističku narodnu partiju već pozvala institucije da profesionalno rade svoj posao a partije da ne politizuju svaku radnju tužilaštva i dozvole sistemu da funkcioniše bez pritiska što ne dozvoljavaju partije koje su često antidržavne i antisistemske i koje unose nemir među građane raznim neistinama o finansijskoj sigurnosti građana, navodi se u reagovanju te partije.