MANS: Ćutanje ASK-a već ima posljedice

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) saopštila je da, uprkos tome što su još prije deset dana upozorili Agenciju za sprječavanje korupcije (ASK) da je određeni broj medija zakasnio sa predajom cjenovnika za političko oglašavanje, ta institucija još uvijek nije donijela bilo kakvu odluku po inicijativama koje je MANS podnio.

URA Budva: Provjeru o davanju potpisa napraviti ličnim i nepristrasnim uvidom u našim prostorijama

Budvanski odbor GP URA odbacije sve navode o mogućoj (zlo)upotrebi potpisa podrške građana svojoj izbornoj listi bilo na lokalnim ili parlamentarnim izborima. Oni pozivaju sve građanke i građane, koji uz svoje ime na biračkom spisku uoče nepravilnosti u vidu davanja ili nedavanja podrške GP URA, da dođu u prostorije stranke i na licu mjesta se uvjere u potpise predate opštinskoj i državnoj komisiji.

Đurović: Odbranićemo Tivat od ugovora štetnih za građane

Nosilac liste “SDP – ODBRANIMO GRAD”, Aleksandar Đurović, kazao je kako je predsjednik Skupštine Opštine Tivat Ivan Novosel, danas pred opštinske odbornike pokušao da stavi dvije ‘sporne’ odluke zbog kojih je došlo do bojkota skupštinskog zasjedanja od strane nekoliko političkih subjekata.