Građanska alternativa logičan slijed borbe za normalnu državu i društvo

U Crnoj Gori je na snazi institucionalna atrofija a najnovija afera telefonskog razgovora sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva samo potvrđuje ispravnost tvrdnje da je Crna Gora zarobljena država, konstatovano je sinoć na sastanku na kojoj su prisustvovali predstavnici Saveza građana CIVIS, nezavisni intelektualci i dio članova Predsjedništva Građanskog pokreta URA, saopštili su iz tog pokreta.

Pokret "Odupri se" nema kontakt sa Kneževićem: Opoziciju očekuju na protestima, ali ne zovu

Iz pokreta "Odupri se" kasno sinoć su pozvali opoziciju da se pridruži protestima koji su planirali 30. septembra, a poziv je uslijedio nakon objave snimka Duška Kneževića o navodnoj korupciji VDT-a Ivice Stankovića. No, iz ovog pokreta danas su nam kazali da oni opoziicju ipak ne zovu, ali očekuju.

Danilović ukazao na uzurpaciju svih državnih institucija

Poslanik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović završio je radnu posjetu Berlinu gdje se sastao sa predstavnicima njemačke izvršne i zakonodavne vlasti, kao i institucija. Danilović je, kako je saopšteno iz Ujedinjene, sagovornicima približio političku situaciju u Crnoj Gori, kao i stavove Ujedinjene Crne Gore povodom najnovijih dešavanja.