Nuhodžić i Drljević sjutra na antikorupcijskoj konferenciji koju organizuje MANS

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Aleksandar Drljević govoriće sjutra u ime Vlade Crne Gore na otvaranju XIII Nacionalne antikorupcijske konferencije koju organizuje Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

Đukanović: Danilovgrad poprima obrise modernog grada, predstavlja uzor i drugim opštinama

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Marković čestitao Dan opštine: Danilovgrad je sredina podsticajna za investicije

 Premijer Duško Marković čestitao je u svoje ime i u ime Vlade građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i opštinskom rukovodstvu 9. decembar – Dan opštine, ocijenivši da su zajednički napori Vlade i lokalne uprave rezultirali napretkom Danilovgrada koji je danas sredina podsticajna za investicije i administrativno uređena u interesu razvoja i kvaliteta života građana. 

BS predložila glasanje u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Crne Gore

Poslanik Bošnjačke stranke i član Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Ervin Ibrahimović podnio je navedenom odboru predlog izmjene i dopune Zakona o izboru odbornika i poslanika, da se glasanje za izbor odbornika i poslanika obavlja i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Crne Gore u inostranstvu.