1
min read
A- A+
Pročitano

DF: Zaev se otrgao kontroli regionalnog ekstremnog gej lobija

14/08/2019 - 12:37
Autor:Fos Media
462 pregleda

Izjava premijera Sjeverne Makedonije da neće dozvoliti da mu "kriminalci, sujetni novinar i peder ruše Vladu" samo potvrđuje stav DF da je djelovanje regionalnog ekstremno agresivnog gej lobija ozbiljan politički problem, poručili su iz tog opozicionog saveza.

foto

Foto: DF

"Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finansijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu", navodi se u saopštenju.

Tajnost u djelovanju, međusobna čvrsta povezanost, sinhronizacija u akcijama, zajedničko definisanje strateških političkih ciljeva, uticaj na političke stranke, medijsko reketiranje i povezanost sa tajnim bezbjednosnim službama, ocjenjuju u Frontu, djelovanje ove ekstremne grupacije ima sve elemente subverzivnog i veoma opasnog za ustavni poredak i regularni politički sistem.

Povezanost, kako kažu, ekstremnog političkog gej lobija sa ANB i mafijom, čini ovu grupaciju dodatno opasnom. 

"DF nema nista protiv i uporno poziva ovaj gej lobi da djeluje javno i da se čak i organizuju u političku partiju sa jasnim političkim programom. Osnivanje jedne takve gej partije bi i značajno poboljšao prava LGBT populacije u Crnoj Gori", pojašnjavaju oni.

Ocjenjuju da je favorit globalista i duboke države, premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev, suočen sa subverzivnim djelovanjem "ekstremnog gej lobija", bio prinuđen da reaguje.

"Pripadnici gej lobija su čvrsto vjerovali da je i Zaev dio iste priče i da će moći da izvrše pritisak na njega i Vladu. Nadamo se da će i obožavaoci Zaeva u Crnoj Gori dobro obratiti pažnju na njegov očajnički vapaj, ako već ne vjeruju dobronamjernim upozorenjima DF", poručili su iz Fronta.

Po njihovom sudu taj lobi je perfidnim djelovanjem uz pomoć svojih članova iz ANB, medija i NVO uspio da preuzme kontrolu nad čitavim političkim strankama i tajnim djelovanjem ostvaruju svoje političke ciljeve. To se posebno odnosi na brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke, našu kulturu, identitet, ali i našu Crkvu i duhovno nasleđe. 

"DF je od osnivanja bio glavna meta političkog subverzivnog djelovanja gej lobija i to se ovih dana posebno vidi u histeričnim medijskim napadima na nas, nakon što smo ih javno raskrinkali i građanima pojasnili njihove ciljeve", zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari