1
min read
A- A+
Pročitano

Konjević: Škrelja da zakaže hitnu sjednicu Admnistrativnog odbora

11/09/2019 - 16:46
Autor:Fos Media
64 pregleda

Poslanik Socijaldemokratske partije, Raško Konjević, zatražio je od predsjednika Admnistrativnog odbora Ljuiđa Škrelje da zakaže hitnu sjednicu tog tijela povodom zahtjeva Posebnog kluba poslanika za članstvom njihovog predstavnika u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Foto

Foto: Skupstina.me

Konjević je u dopisu Škrelji zatražio, da u skladu sa Poslovnikom Skupštine, zakaže hitnu sjednicu Administrativnog odbora na kojoj bi se izjasnili o zahtjevu Posebnog kluba poslanika.

Konjević smatra da treba zakazati sjednicu u najkraćem mogućem roku, imajući u vidu da je Škrelji zahtjev Posebnog kluba poslanika stigao 23.avgusta, a posebno da shodno članu Pet Odluke, svakom klubu poslanika pripada po jedno mjesto u Odboru.

"Kako bi se to prethodno pitanje na Administrativnom odboru razriješilo i time ujedno omogućio nesmetan rad Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, shodno usvojenoj Odluci", naveo je Konjević.

On je ocijenio da svako odlaganje sjednice Administrativnog odbora dovodi u pitanje legalitet i legitimitet trenutnog sastava Odbora imajući u vidu član Pet Odluke.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari