1
min read
A- A+
Pročitano

Popović: Lideri DF-a ne podmeću samo opoziciji, već i svojim funkcionerima

14/08/2019 - 14:46
Autor:Fos Media
161 pregleda

Demokratska Crna Gora pozdravila je postupanje odbornika Demokratskog fronta (DF) u SO Budva, Đorđija Vujovića,  da se javno ogradi od, kako su kazali, "primitivnog saopštenja koje su mu podmetnuli lideri DF-a".

Zdenka Popović, foto: FOS Media

Zdenka Popović, foto: FOS Media

Potpredsjenica Demokrata, Zdenka Popović, kazala je da je očigledno da Đukanovićeve galamdžije paralelno sa napadima na opoziciju realizuju i specijalni zadatak rušenja opozicione vlasti u Budvi, koju će, kako je kazala, sačuvati u inat liderima DF-a i lideru DPS-a.

"Spletke, namještaljke, falsifikati, prevare specijalnost su lidera Demokratskog fronta, što je i saopštenje Đorđija Vujovića jasno posvjedočilo. Onako kako su Đorđiju Vujoviću podmetnuli falsifikovanu izjavu na prevaran način, tako su Demokratama lideri DF-a podmetnuli aferu "magistarski rad" falsifikatorskim radnjama, Crkvi fabrikovali ogavno pismo u susret izborima u Herceg Novom, a prethodnih dana salvom primitivizma laži i obmana udarali na Demokrate koristeći čak i falsifikovane fakture, za šta će i krivično odgovarati", kazala je potpredsjednica Demokrata.

Pročitajte i ovo: Vujović: Ni kao političar, ni kao čovjek, ne stojim iza spornog saopštenja DF

Popović je kazala da je ovo i dokaz da lideri DF-a, po nalogu Mila Đukanovića, udaraju na opoziciju najprimitivnijim podmetanjima kojih, kao što vidimo, nijesu spremni da poštede ni vlastite funkcionere.

"Čemu onda da se nada ostatak opozicione javnosti? Nakon časnog saopštenja za javnost Đorđija Vujovića, ne samo opoziciona javnost, već cijelo društvo je svjesno da u Demokratskom frontu i svim drugim opozicionim partijama ima mnogo čestitih i obrazovanih ljudi, koji su kadri da preuzmu odgovornost za upravljanje gradom i vršenjem vlasti u skladu sa najvišim demokratskim i evropskim standardima", navodi ona.

Kako je zaključila, liderima Fronta se, imajući u vidu manipulacije sa potpisima, opravdano može postaviti i pitanje da li uopšte sami pišu i ono što potpisuju ili im se to što potpisuju piše u kancelarijama DPS-a?

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari