1
min read
A- A+
Pročitano

Vujović: Ni kao političar, ni kao čovjek, ne stojim iza spornog saopštenja DF

14/08/2019 - 14:06
Autor:Fos Media
678 pregleda

Odbornik Demokratskog fronta u SO Budva, Đorđije Vujović, obavijestio je crnogorsku, a prije svega, kako je istakao, budvansku javnost da saopštenje Demokratskog fronta koje je zbog svog nepristojnog sadržaja izazvalo političku ujdurmu, kritiku cjelokupne javnosti, pa i tenzije u okviru vladajuće koalicije, on nije napisao, niti dao odobrenje da se u njegovo ime pošalje medijima.

foto

Foto: Dan

Zbog izlaska Crnogorske iz lokalne vlasti u Budvi odbornik te partije Pero Duletić našao se na udaru DF-a.

"Ovu grubu igru sa mojim imenom i prezimenom oličenu u formi političkog saopštenja zbog imena i časti svoje porodice sam dužan da zaustavim, odnosno da jasno demantujem da sam ja potpisnik ovih redova u kojima se vrijeđaju predstavnici Crnogorske partije, konkretno gospodin Pero Duletić, sa kojim imam korektne građanske odnose", objasnio je Vujović, prenosi RTV Budva.

Kako naglašava, kao porodičan čovjek i neko ko je godinama u politici nikad nije imao "gorku riječ" sa kolegama iz vlasti i opozicije.

"Imajući u vidu da pojedine osobe danima ispiraju usta sa mojim imenom, pa čak i najavljuju tužbe zbog teksta koji nisam napisao, niti dao odobrenje za konačnu verziju, smatram da imam obavezu da obavjestim javnost, a prije svega gospodina Duletića i njegovu porodicu da Đorđije Vujović ni kao političar, a ni kao čovjek, ne stoji iza ovog saopštenja", kazao je Vujović..

On je napomenuo da neće govoriti o motivima zbog čega su sporna saopštenja DF-a potpisana njegovim imenom, ali još jednom potvrđuje da nije za tako nešto dao odobrenje.

"Ipak, smatram da tu političku igrariju ničim nisam zaslužio, niti smatram da takvo vođenje politike može doprinjeti očuvanjem mukom stečene vlasti u Budvi", zaključio je on.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari