1
min read
A- A+
Pročitano

Foto galerija: Ovako je bilo na otvaranju FIAT-a

10/09/2019 - 11:01
Autor:Fos Media
698 pregleda

Festival alternativnog teatra otvoren je sinoć u Podgorici, kada je u okviru FIAT Fokusa, na Velikoj sceni Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“, odigrana prva od dvije italijanske predstave „Ljudska sramota“ u produkciji „#Reteteatro41 i Matera-Basilicata 2019, evropska prijestonica kulture“. Pogledajte kako je bilo na otvaranju.

Foto: Krsto Vulović

U okviru pratećeg likovnog programa FIAT-a, u dvorištu i Kuslevovoj kući, od 9 – 17. septembra biće otvorena i izložba slika Nikole Kovačevića „Fragmenti“, dok će u Pećini Kuslevove kuće svoju vizuelno-zvučnu instalaciju „Europa“ predstaviti umjetnica Biljana Mišić.

FIAT, iz godine u godinu, postaje prepoznatljiv i po bogatom i eklektičnom muzičkom programu, tako da će prvu festivalsku noć uveličati i koncert poznatog crnogorskog benda „Gospoda Glembajevi“. Večerašnjim koncertom, koji će početi u 22 časa u dvorištu Kuslevove kuće, bend će upravo proslaviti tri decenije postojanja. Nakon koncerta nastupiće DJ RADIO GLAVA koji će nas provesti kroz žanrove soula, diska, fanka, hausa.

Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

Više informacija o FIAT2019 možete pronaći i na društvenim mrežama, a za detaljne informacije tu je svakako i web stranica www.fiat-montenegro.org .

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari