Iskorak u načinu stanovanja u Podgorici: Obišli smo prvu luksuznu vilu u Zain parku (FOS VIDEO)

Pokazna vila u okviru Zain parka je završena, a taj luksuzni rezidencijalni kompleks potvrda je da Podgorica dobija novi vid stanovanja i kvaliteta života, kao i da je sve privlačnija i atraktivnija za nove investicije i ulaganja inostranog kapitala.

Šehović: Profesoricu Milošević premjestiti u barsku gimnaziju, Vlada i ministarstvo nemaju nikakvu odgovornost

Predsjednik Sindikata prosvjete Zvonko Pavićević pozvao je da se ne politizuje slučaj profesorice filosofije Jasminke Milošević. Sličnog stava je i ministar prosvjete Damir Šehović, koji je kazao da svi treba da se zapitamo da li nekada "zbog dnevnog politikanstva prelazimo granice dobrog ukusa".

Uslovna osuda za Ulcinjanku: Gošća joj poginula od udara struje dok se tuširala

Ulcinjanka S.D. osuđena je prošle nedjelje presudom Vrhovnog suda na uslovnu osudu jer je u njenoj kući nastradala turistkinja Elhama Aliju (24) sa Kosova usljed neispravnih instalacija. Njoj je utvrđena kazna zatvora od tri mjeseca koja se neće izvršiti ukoliko za vrijeme od dvije godine ne izvrši novo krivično djelo.

Crnoj Goru zapljusnuo novi talas ženske moći: Budi i ti Nike Air Force 1 Shadow djevojka! (FOS VIDEO)

Dizajneri brenda NIKE dizajnirali su novi model patika, namijenjen jakim ženskim individuama koje su pokretači promjena u društvu. U pitanju je Nike Air Force 1 Shadow koje idu uz snažne, nepokolebljive žene, spremne da u svakom trenutku dohvate svoje snove i zakorače ka ljepšem i boljem svijetu. Novi model je odnedavno dostupan i u Nike Shopu u Podgorici, a priliku da ga testiraju imale su muzičarka Katarina Bogićević i modna blogerka Mila Vulović.

(VIDEO) Bombaš im pobjegao "ispred nosa", snimci nedovoljni za prepoznavanje

Nikšićki istražitelji ne uspijevaju da identifikuje napadača koji je prije mjesec i po aktivirao eksplozivnu napravu ispred lokala "Tani" koji je u vlasništvu porodice Radulović. Osnovno državno tužilaštvo (ODT) formiralo je predmet a ranije nam je rečeno da je ispitano više lica u svojstvu građanina. No, osumnjičenog i dalje nema.

Slavko Kalezić napravio spektakl: Suze, smijeh i ovacije za „Moju istinu“ (FOS VIDEO)

Dugo najavljivani multimedijalni projekat „Moja istina“ crnogorskog umjetnika Slavka Kalezića, premijerno je izveden sinoć u hotelu „Ramada“ u Podgorici. U prisustvu porodice, prijatelja i bliskih saradnika, Kalezić je otvorio dušu i prikazao svoju istinu od Evrovizije, boravka u Južnoj Africi pa sve do danas. Program je bio podijeljen u tri segmenta a tokom jednočasovnog spektakla smjenjivale su se suze i smijeh, dok je na kraju cjelokupan nastup propraćen gromoglasnim aplauzom.