Dobričanin tražio ostavke u Ministarstvu zdravlja: Tokom pandemije dezinfikovali smo se rakijom lozovačom

Na današnjoj pres koferenciji koalicije „Za budućnost Crne Gore“ dr Vladimir Dobričanin, kandidat za poslanika kazao je da je još početkom 2018. godine tražio od Ministarstva zdravlja i ministra Kenana Hrapovića hospital sejfti indeks (indeks sigurnosti bolnica) koji predstavlja procjenu koliko su naše bolnice sigurne i koliko su spremne za odgovor na masovne nesreće, navodi se u saopštenju ove koalicije.

Upoznajte Strahinju: Četvorogodišnjak iz Podgorice oduševljava stihovima Mike Antića, Vita Nikolića, Desanke Maksimović (VIDEO)

Da djeca najbolje uče kroz igru i da ništa nije dosadno ako se predstavi najmlađima na zanimljiv način, pokazuje i primjer Strahinje Šljivića iz Podgorice. Iako ima samo četiri i po godine, ovaj dječak mnoge oduševljava svojim recitacijama. Stihove Miroslava Mike Antića, Desanke Maksimović, Ljubivoja Ršumovića, Dragana Radulovića i mnogih drugih govori bez greške a video snimci koji su brzo postali viralni, a koje je zabilježila njegova majka Aleksandra, oduševili su sve koji su imali priliku da ih vide.

Uspješna modna priča: Kreacije dizajnerke Marte Miljanić na stranicama svjetskih magazina, biraju ih i poznate ličnosti (FOTO)

Kada je počela da se bavi modnim dizajnom, kreatorka Marta Miljanić nije ni slutila da će njene kreacije nositi brojne poznate ličnosti kako u regionu tako i u inostranstvu. Pratila je svoj put, bavila se onim što najviše voli a kao logičan nastavak događaja uslijedio je prostor u brojnim svjetskim časopisima kao i saradnja sa brojnim slavnim imenima.

Marković sa budvanskim hotelijerima i ugostiteljima: Turistička privreda spašena Vladinim mjerama

Hotelijeri, ugostitelji i predstavnici udruženja privatnih izdavalaca snažno pozdravljaju Vladine mjere, posebno reprogram kredita kod poslovnih banaka i Investiciono razvojnog fonda uz subvencionisanje kamate i snižavanje stope PDV-a na 7%, navodi se u objavi na Tviter nalog Vlade.