Masovno hapšenje škaljaraca, starleta i manekenki u Bijeljini, slučaj povezan sa Zvicerom?

Policija Republike Srpske je u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije, izvela veliku akciju u kojoj je uhapšena srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ali i još 35 osoba, među kojima su i članovi ozloglašenog "škaljarskog klana" iz Crne Gore

NVO CG i BiH o djelovanju nadležnih za vrijeme koronavirusa: Objavljivanje spiska najspornija odluka

Pažnju  nevladinih organizacija iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine u doba virusa korona posebno je privuklo objavljivanje spiska osoba iz te dvije države, koje su u samoizolaciji. Tu odluku nadležnih sagovornici FOS-a  vide kao najsporniju. Takođe su problematizovali  veliki broj uhapšenih građana kao i neravnomjerne primjene mjera u sprečavanju širenja koronavirusa.

Dačić: Dozvola Montenegro erlajnsu kad je dobije Er Srbija, još da njihovi mogu da lete, a naši ne mogu...

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da odluka o zabrani slijetanja aviona kompanije “Montenegro erlajns” nije politička kao ni mjera reciprociteta. Ističe da je riječ o mjeri vazduhoplovnih civilnih vlasti koje se isključivo bave pitanjima avio-prevoza.

Knežević: Niko nas ne prepoznaje kao „corona free“

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević kazao je na današnjoj sjednici Skupštine, kojoj je prisustvovao predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) Milutin Simović, da je Crna Gora proglašena „corona free“ destinacijom samo zato jer je vlast procijenila da će to biti dobar način promocije zemlje u Evropi i svijetu.

Uhapšene dvije osobe zbog bombe na Grand i napada na imovinu Duška Golubovića, treća u bjekstvu

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević kazao je da je rasvijetljen slučaj bombaškog napada na kafić Grand 2015, kao i na imovinu Duška Golubovića  u septembru iste godine. Benjamin Mugoša i Jovan Grujičić uhapšeni su, dok je Zoran Mugoša u bjekstvu.