1
min read
A- A+
Pročitano

Amerikanac Ruks pojačao All Stars, Izraelac na probi, čeka se Bogojević

10/09/2019 - 16:01
Autor:Fos Media
1013 pregleda

Košarkaški klub All Stars priprema se za prvu prvoligašku sezonu u svojoj kratkoj istoriji.

Vili Ruks, foto: Lionathletics

Vili Ruks, foto: Lionathletics

Trener Spužana Danilo Pavićević će se za predstojeće izazove u ERSTE ligi računati na glavnicu rostera koji je prošle sezone na dominantan način osvojio B ligu, osnaženu sa nekoliko novajlija.

Jedan od njih je 24-godišnji američki bek Vili Ruks, koji stiže sa koledža Texas A&M, gdje je tokom ''senior year-a'' bilježio 15 poena, 6 skokova i skoro 3 asistencije po meču, dok bi drugi stranac u timu mogla biti izraelska ''dvojka'' Aviv Koen, koji je trenutno na probi.

U All Stars je došao i mladi plej, 17-godišnji Aleksandar Bulatović, koji se u Crnu Goru vraća nakon jednogodišnjeg iskustva u sarajevskim Sparsima.

Iz tabora novog ERSTE ligaša kažu da je cilj opstanak u eliti, a da bi u tome uspjeli nadaju se da će obezbijediti usluge iskusnog šutera Aleksandra Bogojevića, sa kojim je postignut načelni dogovor o saradnji.

Spužane su pojačali još i Balša Mitrović i Filip Čarapić, a za vikend se očekuje dolazak mladog centra iz Bijelog Polja, Milete Boškovića, povratnika u našu zemlju iz Amerike.

Novost je i ta da će All Stars u novoj sezoni domaće utakmice igrati u sali Policijske akademije u Danilovgradu.

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari