1
min read
A- A+
Pročitano

Ulcinj u predstojećoj sezoni bez prvoligaške košarke

11/09/2019 - 11:58
Autor:Fos Media
551 pregleda

Seniorska ekipa Košarkaškog kluba Ulcinj, koja je posljednje dvije godine učestvovala u crnogorskoj Super ligi, neće se prijaviti za takmičenje u ovogodišnjoj ERSTE ligi.

foto: KK Ulcinj - Facebook

foto: KK Ulcinj - Facebook

Razlog je blokada računa Opštine Ulcinj, zbog koje će ispaštati i košarkaški klub, koji nije u mogućnosti da prikupi sredstva za takmičenje.

''KK Ulcinj 1976 je jedini sportski kolektiv u našem gradu koji se prethodnih godina sa mnogo uspjeha takmičio u Prvoj crnogorskoj ligi. Uslijed blokade računa Opštine, koja je bila naš glavni finansijer, sponzor i partner u svim uspjesima, došlo je do finansijskih problema u našem radu. Stoga obavještavamo javnost da se ove godine naš prvi tim neće takmičiti u Erste Ligi Crne Gore.

Akcenat će biti stavljen na rad sa mlađim kategorijama, u kojima su mnogi mališani projektovani kao nosioci igre našeg prvog tima u narednim godinama. Na našoj Akademiji košarke ulcinjskoj djeci će biti omogućen rad sa najboljim trenerima. To su Darko Vujačić, koji je zahvaljujući svojim odličnim rezultatima izabran za selektora juniorske reprezentacije Crne Gore i Milan Manče Latković, dugogodišnji prvotimac i kapiten našeg kluba.

Svojim radom i zalaganjem učinićemo sve da se najuspješniji ulcinjski sportski kolektiv ubrzo vrati u Prvu ligu!'', piše u saopštenju za javnost KK Ulcinj.

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari