1
min read
A- A+
Pročitano

Janović: Mugoša nastavio niz dobrih rezultata

10/09/2019 - 11:33
Autor:Fos Media
84 pregleda

Kik bokser Miloš Mugoša osvajanjem zlatne medalje nastavio je niz dobrih rezultata crnogorskih sportista u mlađim kategorijama, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović.

foto

Foto: Ministarstvo sporta

On je danas priredio prijem za Mugošu i trenera reprezentacije Predraga Lekića, koji je bio zlatni na juniorskom prvenstvu Evrope, u Đeru, u disciplini K1.

Janović je čestitao Mugoši na zlatnoj medalji, podsjećajući da je Crna Gora jedina država u regionu koja u neolimpijskim sportovima, kroz dodjeljivanje stipendija i premija, adekvatno nagrađuje ostvarene rezultate na evropskim i svjetskim prvenstvima.

"Jako me raduje što se u kontinuitetu postižu dobri rezultati u mlađim kategorijama u velikom broju sportova što dovodi do povećanja broja perspektivnih sportista a samim tim, na naše zadovoljstvo, i stipendista Ministarstva sporta i mladih, kojih je, u ovom trenutku, blizu 40", rekao je Janović, prenosi Mina.

Mugoša se zahvalio ministru na prijemu i stipendiji, navodeći da će ona biti značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata i u budućnosti.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari