1
min read
A- A+
Pročitano

Mekgregor Poarijeu: Nahranio sam pod tobom za 90 sekundi

11/09/2019 - 12:24
Autor:Fos Media
2063 pregleda

Dastin Poarije nije uspio osvojiti UFC-ov pojas lake kategorije prošlog vikenda. Habib Nurmagomedov ga je savladao gušenjem u trećoj rundi pa je najavio kako postoji mogućnost odlaska u penziju.

foto

Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Ipak, izgleda da je brzo od toga odustao jer je na Tviteru izrazio želju za revanšom protiv Konora Mekgregora. Borio se protiv njega 2014, a tada je Irac vrlo lagano pobijedio. Mekgregor se spominje i kao opcija za sledećeg protivnika Habiba Nurmagomedova ako u nekom slučaju Toni Ferguson, očekivani protivnik, odbije borbu.

Mekgregor je izgubio od Habiba prošle godine kada je natjeran na predaju gušenjem, a nakon borbe je nastao haos kada je Habib, isprovociran vrijeđanjem prije meča, započeo tučnjavu s Mekgregorovim timom.

"Mislim da revanš protiv Konora ima smisla u ovom trenutku", napisao je Poarije, dok mu je Mekgregor odgovorio u svom stilu.

"Nahranio sam pod tobom za 90 sekundi. Trebao bi izgovarati moje ime s više poštovanja. Mekgregor nije sledeći. Ku**in sine, Mekgregor je uvijek! Mekgregor je cilj! Uvijek! Reci to sada i razmisliću", odgovorio mu je Irac.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari