1
min read
A- A+
Pročitano

Treći čin: Vajlder – Fjuri u oktobru

26/03/2020 - 14:17
Autor:Fos Media
77 pregleda

Najiščekivaniji okršaj godine, treći deo boskerske sage između Tajsona Fjurija i Diontea Vajldera provobitno je bio zakazan za 18. jul, ali je taj datum naknadno otpao zbog već poznatih razoga.

foto

foto: AFP

Od tada se traži alternativa, a po svemu sudeći ona je dobijena. Novi datum održavanja je 3. oktobra, što odgovara obojici boraca, ali do tada treba naći način da se negdje meč održi, naravno u prisustvu publike.

Još nije poznata lokacija, no kako sada stvari stoje ne bi bilo čudo da to bude Kina ili Japan pre svega zato što je epidemija na Dalekom istoku praktično pod kontrolom, ili neke od arapskih zemalja koje nijesu tako jako pogođene ovim virusom korona.

Fjuri je prvi put napao Vajldera i WBC teškaški tron 1. decembra 2018. kada je nakon Britančeve dominacije tokom cijelog meča, ali i dva nokdauna koje je doživio pred kraj borbe ipak odlučeno da nema pobjednika. Revanš je održan 22. februara ove godine na istom mestu, u Las Vegasu, ali je ovaj put Fjuri dominirao praktično od početka, a posao je završio nokautom u sedmoj rundi. Bivši šampion je odmah aktivirao klauzulu iz ugovora o trećem meču, što je Kralj Cigana odmah prihvatio.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari