1
min read
A- A+
Pročitano

Gojković: Radimo po uputstvima, bez kontakta

11/05/2020 - 21:24
Autor:Fos Media
59 pregleda

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nakon dva mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa od danas je ponovo na okupu.

Foto

Foto: FOS Media

Izabranici Vladimira Gojkovića zbog trenutne situacije u svijetu, i velikog broja otkazanih takmičenja, će ljeto provesti radeći u Crnoj Gori, a glavni cilj je da se što prije vrate u formu koja ih je krasila do početka duge pauze.

"Drago nam je što je stanje u Crnoj Gori dosta dobro. Oni koji su vodili ovu borbu su uspjeli na pravi način da se izbore sa situacijom, i da nas vrate normalnim aktivnostima. Radimo po upustvima koje smo dobili, devet do deset ljudi u bazenu, rad bez kontakta, što nam sada i ne treba. Igrači su imali dugu pauzu, i moramo biti oprezni zbog povreda. Nadam se da ćemo u naredne dvije sedmice momke uspjeti da spremimo za veći napor i vjerujem da ćemo imati dosta prostora za rad. Planiramo da napravimo širu bazu i radimo tokom ljeta. Ali, da sačekamo prvo na odluku Stručnog savjeta oko prvenstva i na aktivnosti klubova tokom ljetra, pa ćemo prema tome definisati plan", poručio je selektor Gojković.

Radilo se u dvije grupe. U prvoj su bili Aleksandar Ivović, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Stefan Pješivac, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Nikola Moskov, Aleksa Ukropina i Đuro Radović, i sa njima su radili Vladimir Gojković i pomoćni trener Miodrag Matković. U drugoj grupi sa kojom su radili pomoćni treneri Zoran Ivanovski i Milan Ćirović bili su Draško Brguljan, Dejan Lazović, Dragan Drašković, Slaven Kandić, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Uroš Vučurović, Dušan Matković, Aljoša Mačić i Miroslav Perković. Ekipi će se u narednim danima pridružiti Uroš Čučković i Bogdan Đurđić.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari