1
min read
A- A+
Pročitano

Toni Cetinski nije kriv za nesreću u kojoj je poginuo muškarac

10/09/2019 - 22:39
Autor:Fos Media
530 pregleda

Pjevač Toni Cetinski oslobođen je svih optužbi u slučaju saobraćajne nesreće koja se dogodila 3. novembra 2017. godine u Rovinju u kojoj je stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin.

Foto

Foto Milivoj Mijošek, Glas Istre,

Sudija Tanja Kanis Prenc kroz presudu poručila je da državno tužilaštvo nije uspjelo da dokaže nijedan od djelova optužnice, zbog čega se pjevač oslobađa krivice.

"Ono što ti najviše ostane u sjećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao da uradim da to izbjegnem. Tu je i trenutak kada nisam mogao da pomognem čovjeku. To je ono što će mi ostati u glavi cio život", rekao je pjevač nakon oslobađajuće presude i dodao:

"Što se tiče samog procesa, nisam obrazovan da to komentarišem. Samo znam da je sada logično i što ljudi povezuju sve one činjenice koje su se spominjale unutar procesa i dokaznog postupka, je da znak koji sada stoji, a to je 20 kilometara na sat, da je i to prevelika brzina da bi se takva nesreća izbjegla", rekao je Cetinski i istakao da je tek sa 18 kilometara na sat mogao da zaustavi vozilo i uoči čovjeka koji leži na putu.

"To znači da i ovaj naknadni znak koji je u toj ulici postavljen, a to je ograničenje brzine na 20 kilometara na sat, previše. On bi trebalo da bude 15 ili 10 kilometara na sat. Ili bi Grad Rovinj trebalo da donese odluku da to bude pješačka zona. Ili bi trebalo da se postavi stubić da tu mogu da se kreću samo dostavna vozila jer to nije očigledno sigurna ulica", kazao je Cetinski, prenosi Jutarnji Hr.

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari