Većina parova tvrdi da imaju seks sve vrijeme, e pa - lažu

Parovi koji dođu kod seksualnog terapeuta često žele znati je li njihov seksualni život normalan, žele znati vode li ljubav dovoljno često, je li njihov seks “pravi” oblik seksa…, a ponekad čak misle da je sve što rade u krevetu pogrešno, kaže američka seksologinja i autorka knjige “Nova monogamija” (“The New Monogamy”), Temi Nelson (Tammy Nelson).

U potrazi ste za patikama koje možete kombinovati uz ležerne, ali i poslovne kombinacije? Prekinite potragu, mi smo ih pronašli!

Današnji tempo života je takav da jednostavno nemamo vremena da previše mislimo o obući koju svakodnevno nosimo. Raznorazne situacije u kojima se nalazimo tokom dana zahtijevaju najfleksibilniji mogući outfit, koji će poslužiti za sve uloge. Za one koji će odmah nakon što su ovo pročitali reći – „ne postoji takav outfit“, molimo vas da ostanete sa nama do kraja teksta i saznate zašto New Balance možda može biti baš taj izbor.

Muškarci počinioci 92% krivičnih djela, među prestupnicima 19 žena starijih od 60 godina

Najčešći počinilac krivičnih djela u Crnoj Gori je muškarac starosti između 30 i 39 godina, a u najvećem broju slučajeva biva osuđen zbog krivičnih djela protiv života i tijela. Krivično djelo će najčešće počiniti žena između 30 i 39 godina, a najveći broj procesuiranih je zbog krivičnih djela portiv imovine, piše Dan.