Zenka: Neka dani Bajrama budu ispunjeni vjerom u vrijednosti dobra, ljubavi, uvažavanja i poštovanja

Povodom velikog islamskog praznika Ramazanskog bajrama, u ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava i u svoje ime, upućujem najiskrenije čestitke reisu Rifatu Fejziću i svim vjerskim službenicima islamske zajednice u Crnoj Gori, kao svim pripadnicima/ama islamske vjere, napisao je resorni ministar Mehmed Zenka.

Vuksanović-Stanković: Vjera u Crnu Goru da bude opet i puna vjera u njenu pravdu

Jedino Crna Gora koja ima osjećaj jednakosti, pravičnosti i solidarnosti je Crna Gora spremna za nove velike istorijske iskorake, kazala je predsjednica SDP Draginja Vuksanović-Stanković dodajući da jedino takva Crna Gora dostojna generacija koje dolaze.

Medenica: U sjećanju na pretke, koji su se borili za slobodu, obnovili državu zasnovanu na vladavini prava

Nakon teških borbi i patnji, koje je Crna Gora podnijela u prošlosti, u proljeće 2006. godine smo ostvarili pravo na samoopredjeljenje i slobodno se izjasnili o državno-pravnom statusu Crne Gore, u skladu sa Ustavom i zakonom, navela je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica u čestitci za Dan nezavisnosti.

Nuhodžić čestitao vatrogascima: Profesionalan rad i nesebično zalaganje pokazujete svakodnevno

Biti vatrogasac je težak, odgovoran i rizičan posao. Profesionalan rad i nesebično zalaganje pokazujete svakodnevno, tokom brojnih intervencija u požarima, poplavama i drugim elementarnim nepogodama, naveo je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić u čestitci povodom 4. maja, Međunarodnog dana vatrogasaca.