Konjević o nedolasku Stankovića i Katnića: Ozbiljna šamarčina Skupštini, pokrenuti postupak razrješenja

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić nisu se pojavili na sjednici skupštinskog Odbora za antikorupciju, na kojoj je trebalo da se raspravlja o slučaju "koverat".

Krivokapić uputio pismo opozicionim poslanicima: Posebna sjednica Skupštine zbog afere "koverat"

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić danas je uputio opozicionim poslaničkim klubovima u Skupštini Crne Gore pismo povodom sazivanja vanredne sjednice Skupštine Crne Gore na čijem bi dnevnom redu bilo donošenje zaključaka u aferi “Koverat”.

DF: Đukanović danas javno priznao sve za šta ga je optužio Knežević

"Veliki Don, mafijaš na baterije iz Rastoka, svačiji drug, a ničiji prijatelj, posle sastanka Kabineta smrti u Dubaiu, danas je javno priznao sve za šta ga je javno optužio njegov lični bankar i čovjek koji ga je uveo u svijet biznisa i međunarodne politike Duško Knežević", navodi se u saopštenju Demokratskog fronta (DF) povodom današnje izjave predsjednika Mila Đukanovića.

DPS: Kukavički je što Knežević za svoju propast i posrnuća optužuje druge

Duško Knežević pokušava da pobjegne ne samo od pravde već i od nesporne činjenice, da je sebe u ovu poziciju doveo jer se pokazalo da je neuspješan biznismen, neodgovoran poslodavac ali i nemoralan čovjek, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

I Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu odbio predlog SDP-a o saslušanju čelnika tužilaštva, policije i ASK

Skupštinski Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu odbio je zahtjev SDP-a za kontrolno saslušanje čelnika vrhovnog državnog tužilaštva, specijalnog državnog tužilaštva, Uprave policije i Agencije za sprječavanje korupcije, povodom informacija koje je javnosti saopštio Duško Knežević.