Vojnik za sve bitke: Adidas Terrex Swift R2 GTX

Adidas Terrex patike su prije svega namijenjene da budu fleksibilne, stabilne, bezbjedne, izdržljive i robusne. Ove godine, zvijezda Terrex ponude je model Swift R2 GTX, a najvidljivije unaprjeđenje stiže u vidu zaštite najosjetljivijih dijela stopala kroz ojačanja od termoplastičnog poliuretana (TPU). Iako naizgled rigidni i kruti, ovi materijali su pravi razlog reputacije adidas Terrex linije, kao jedne od najkvalitetnije i najpostojanije na tržištu. Postojanost kalupa i konstrukcije je impresivna, čak i nakon dužeg raubovanja.

Savremeni Sport Vision outlet na novoj lokaciji

Podgorica će od 30. avgusta postati modernije i atraktivnije mjesto za šoping. Naime, u prvom retail parku u Crnoj Gori – EXTRA retail parku, od 9 časova, svečano će biti otvoren do sada najsavremeniji Sport Vision OUTLET u Crnoj Gori, sa nevjerovatnom ponudom vaših omiljenih sportskih brendova, po još nevjerovatnijim cijenama. A kako bi užitak bio potpun, spremili smo i brojna iznenađenja za posjetioce – popuste na dan otvaranja od 30 do 50%, kao i poklone!

Adidas Run 70s: Dizajn inspirisan trčanjem, za sve prilike (FOTO)

Patike inspirisane trčanjem, koje, već godinama, uspješno kombinuju suštinu sporta i stila, Adidas Run 70s su najbolji izraz funkcionalnosti savremenog doba, koje propisuje aktivan način života. Adidas je, dizajnirajući ovaj model, najviše vodio računa o fleksibilnosti. To je očigledno već nakon nekoliko dana nošenja. U pitanju su patike sa kojima možete ići do teretane, završavati razne obaveze i poslove, ili jednostavno provesti opušteni dan sa prijateljima u prirodi ili gradu. Možete ih kombinovati uz farmerice, ljetnji šorc, helanke, trenerku, ali i sportske haljine. Kombinacija ima zaista mnogo, a jedina granica je samo vaša mašta.

U potrazi ste za patikama koje možete kombinovati uz ležerne, ali i poslovne kombinacije? Prekinite potragu, mi smo ih pronašli!

Današnji tempo života je takav da jednostavno nemamo vremena da previše mislimo o obući koju svakodnevno nosimo. Raznorazne situacije u kojima se nalazimo tokom dana zahtijevaju najfleksibilniji mogući outfit, koji će poslužiti za sve uloge. Za one koji će odmah nakon što su ovo pročitali reći – „ne postoji takav outfit“, molimo vas da ostanete sa nama do kraja teksta i saznate zašto New Balance možda može biti baš taj izbor.