Stefan Đukić čašćen dvosobnim stanom od osobe iz Južne Amerike

Kontrola optužnice protiv Stefana Đukića, koji se tereti da je direktni izvršilac ubistva Jovana Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića 1. novembra prošle godine u Baru, odgođena je za 25. maj. Optužnim aktom obuhvaćeno je još sedam osoba koje se terete za stvaranje kriminalne organizacije.

Ubistvo Klisića: Đukić nakon ubistva supruzi predao 52.000 eura

Istražitelji su pretresom stana Danijele Mandić (29), supruge Stefana Đukića (29) koje se tereti da je direktni izvršilac ubistva Jovana Klisića, pronašli više od 52.000 eura, koji su bili sakrivene u dječijim igračkama, a otkrivene su i cjeduljice koje jasno ukazuju da novac potiče iz krivičnih djela, piše Pobjeda.

(UŽIVO) Nije identifikovan organizator grupe koja je ubila Klisića, Đukić pucao?

Istražitelji tvrde da su razriješili slučaj pokušaja ubistva Velizara Gardaševića u Baru i kako je saopšteno, uhapšeno je šest osoba. Kada je riječ o slučaju ubistva Jovana Klisića, podnijeta je krivična prijava protiv još četiri lica. Dvije osobe su saslušane i određeno je njihovo zadržavanje. Međutim, za sada nema imena organizatora grupe koja stoji iza ovog zločina.

Identifikovan ubica Jovana Klisića, policija traga za još dvije osobe

Policija je identifikovala osobu koja je 1. novembra ispred restorana “Savoja” u Baru ubila Jovana Klisića iz tog grada i ranila njegovog prijatelja Velizara Gardaševića. Osumnjičeni za ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića je crnogorski državljanin za kojim policija traga, piše Pobjeda.