U Nikšiću četvoro pozitivno na koronavirus, 88 osoba pod nadzorom

Na danas održanoj sjednici Opštinskog operativnog tima za zarazne bolesti, konstatovano je da nakon više od 2 mjeseca bez registrovanih slučajeva korona virusa, trenutno u našoj opštini su 4 lica pozitivna na Kovid19 i svi su na kućnom liječenju. Pod zdravstvenim nadzorom je 88 lica, od čega je velika većina došla iz inostranstva, saopštili su iz Opštine Nikšić.

Šućur: Za Grbovića nema lijeka osim strogog karantina

Da svi crnogorski ljekari liječe predsjednika Opštine Nikšić - Veselina Grbovića, izliječili ga ne bi, jer je partijska bahatost pomiješena sa obrisima fašizma i nečovještva zaraznija od korone, a strogi karantin za njega i većinu DPS funkcionera bila bi najbolja opcija kako za tu partiju tako i cijelo društvo, poručio je danas Goran Šućur, potpredsjednik nikšićke URE, reagujući na jučerašnje izjave Veselina Grbovića.

''Zeleni dan'' – kad domaći proizvod vrijedi

Kulturno – promotivni događaj ''Zeleni dan'', upriličen je danas na glavnom Gradskom trgu u gradu pod Bedemom. Do 15 registrovanih poljoprivrednih proizvođača i proizvođača suvenira i predmeta od recikliranih materijala, uzelo je učešća na ovoj manifestaciji, koja ima za cilj da se održava jednom nedjeljno, zarad razvoja turističko – promotivnih kapaciteta.