Hrapović: Ponosni nosioci titule corona free države, ovo je zajednički uspjeh

''Posljednja smo evropska zemlja koja je registrovala 'prvi slučaj' COVID-19 i prva koja je uspjela da iskorijeni virus! Hvala svim zdravstvenim radnicima i hvala građanima Crne Gore. Ovo je zajednički uspjeh", saopštio je ministar zdravlja Kenan Hrapović nakon što je Crna Gora i zvanično bez oboljenlih od virusa korona.

Hrapović: Ulaganja u zdravstvo da ostanu visokopozicionirana u zvaničnim politikama

Panademija koronavirusa  pokazala je da je više nego ikada važno  da ulaganja u zdravstvene sisteme ostanu visoko pozicionirana u zvaničnim političkim planiranjima, čime se doprinosi zdravlju i dobrobiti stanovništva, kazao je ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović tokom 73. zasijedanja Svjetske zdravstvene skupštine koja se juče i danas održava u Ženevi.

Striković Hrapoviću: Umjesto političkih floskula bolje odgovorite da li ste za povećanje zarada

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Adnan Striković poručio je ministru zdravlja Kenanu Hrapoviću da umjesto političkih floskula, bolje bi bilo da je odgovorio na pitanje da li podržava predlog povećanja plata zdravstvenim radnicima 15 odsto.

Doprinos medicinskih sestara ponos države

Medicinske, sestre, tehničari i babice neodvojivi su dio uspjeha zdravstvenog sistema u svim okolnostima, a danas kada sa ponosom ističemo uspjeh crnogorskog zdravstva u borbi protiv Kovid 19 virusa s posebnom pažnjom kao društvo moramo naglasiti njihov učinak, kazao je ministar zdravlja Kenan Hrapović povodom Međunarodnog dana sestrinstva.

Hrapović SDP-u: Nudite predloge koje ste kao vlast odbijali

Zašto nijesu ovoliku brigu pokazali za zdravstvenim i prosvjetnim radnicima, pripadnicima bezbjednosnog sektora, nezaposlenima, penzionerima, poslodavcima i mnogim drugima 18 godina dok su bili u vlasti? Jesu li svi ti radnici postojali do njihovog odlaska u opoziciju, pitaju Socijaldemokrate nakon današnjeg saopštenja Socijaldemokratske partije.

U risanskoj bolnici uspješno operisano oko 120 pacijenata iz cijele države

U Specijalnoj bolnici u Risnu, u posljednjih mjesec, operisano je oko 120 hitnih ortopedskih i neurohirurških pacijenata iz cijele Crne Gore starosti od četiri do preko 90 godina, a sve operacije su uspješno završene, saopštio je ministar zdravlja Kenan Hrapović.