Udes kod Gintaša: Šarac optužen da je pod dejstvom kokaina vozio 109 kilometara na sat

Podgorički Viši sud potvrdio je optužnicu koju je protiv Dejana Šarca (24) podiglo Više državno tužilaštvo jer je 9. juna, kako se navodi u optužnici, kod tržnog centra Gintaš izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Podgoričanka Valentina Gazdić (29).

Podgoričanin osumnjičen za silovanje negirao krivicu: "Sve se desilo na dobrovoljnoj osnovi"

Pred krivičnim vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Dragan Mrdak nastavljeno je suđenje Podgoričaninu D.K., koji se tereti za krivična djela silovanje, otmica i nedozvoljeno držanje eksplozivnih materija.

Sud ispituje optužnicu za izazivanje nesreće u kojoj je poginula djevojka

U podgoričkom Višem sudu u ponedjeljak je pred sudijom Borisom Savićem zakazano ročište za ispitivanje optužnice dvadesetčetvorogodišnjem Dejanu Šarcu koji se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala tridesetogodišnja Valentina Gazdić, piše Dan.

Potvrđena optužnica protiv Podgoričana - u kutiji "vanisha" krili drogu

Viši sud u Podgorici je potvrdio optužnicu protiv okrivljenih S.R. (34), S.R. (31) i V.S.(27) optuženih za izvršenje krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i omogućavanje uživanja opojnih droga.