Davidović bio do prozora, utvrđuju lokaciju sa koje je pucano

Jutro nakon ranjavanja nikšićkog biznismena Midoraga Dake Davidovića u Beogradu nije donijelo konkretne novosti koje bi pomogle rasvijetljavanju ovog slučaja. Izvor FOS-a iz tamošnje policije naveo je da će detaljnije informacije biti poznate po izuzimanju tragova iz automobila u kom je pronađena puška koja je navodno korišćena prilikom izvršenja krivičnog djela.

Dodik za vrijeme pucnjave nije bio u hotelu, već na koncertu Miroslava Ilića

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nije bio ni ispred ni u hotel "Kraun Plaza" u Beogradu u vrijeme kada je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, i nikakvo dovođenju u vezu njegove navodne ugroženosti sa ovim napadom nije tačno, rečeno je Srni u kabinetu srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ko su atraktivne Srpkinje koje su uhapšene zbog droge?

Policija u Australiji uhapsila je Aleksiju Vračar (24), koja je porijeklom iz Banjaluke, nakon što su detektivi u četvrtak u njenom stanu na zapadu Sidneja pronašli i oduzeli vatreno oružje, 650.000 dolara u gotovini, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, SIM kartice, dodatke za drogu i lažne dokumente.