1
min read
A- A+
Pročitano

Alfa Romeo Tonale, još jedan krosover poznate marke (FOTO)

09/10/2019 - 21:28
Autor:Fos Media
619 pregleda

Prije zvaničnog predstavljanja Alfinog ulaska u svijet kompaktnih krosovera na internetu su se pojavile fotografije koje otkrivaju kako izgleda Tonale, manji brat SUV-a Stelvio.

foto

Foto: autocar.co.uk

Na objavljenim (nezvaničnim) fotografijama može se vidjeti izgled Alfinog krosovera Tonale čije je konceptno izdanje italijanska automobilska kompanija publici premijerno predstavila na ovogodišnjem izdanju Sajma automobila u Ženevi, piše Klix.

Manji od prvog Alfinog SUV-a Stelvio - Tonale će se uskoro naći u društvu sve popularnijih krosovera, a fotografije otkrivaju da izgled produkcijskog modela ne odstupa mnogo od izgleda konceptnog modela koji je plijenio pažnju publike u Ženevi.

Vidljivo je da Tonale ima veća kućišta prednjih i zadnjih svjetala, a kamere koje su krasile konceptni model zamijenjene su konvencionalnim retrovizorima. Unutrašnjost sa sobom donosi digitalnu instrumentnu tablu.

Pogonske opcije (među kojima se očekuje i plug-in hibridna verzija) još uvijek su pod velom tajne, a proizvodnja bi trebala početi naredne godine.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari