1
min read
A- A+
Pročitano

Apple ponovo otvara prodavnice

05/05/2020 - 9:32
Autor:Fos Media
73 pregleda

Poznati svjetski koncern Apple otvoriće danas u Beču prvu prodavnicu u Evropi, nakon što su bile zatvorene zbog pandemije koronavirusa.

aa

Ilustracija

Apple je širom svijeta zbog pandemije privremeno zatvorio sve prodavnice, a u međuvremenu su ponovo otvorene u Kini i Južnoj Koreji, prenosi B92.

Apple će u Evropi prvu prodavnicu otvoriti u Beču, gdje su austrijske vlasti već odmakle u popuštanju mjera i pokretanja privrede.

"Radujemo se da možemo ponovo da pozdravimo posjetioce u našoj prodavnici u centru Beča. Nedostajali su nam klijenti i radujemo se da im ponudimo pomoć", kazali su iz Applea.

Prodavnica će biti otvorena uz dodatne mjere bezbjednosti, uključujući socijalno distanciranje i prilagođeno radno vreme, kako bi se osigurali da klijenti i zaposleni ostanu zdravi.

Tako će prodavnica Applea u pješačkoj zoni Kertnerštrase raditi od 11 do 18 sati. Ispred ulaza će se nalaziti osoblje koje će zahtijevati od kupaca da nose zaštitne maske prilikom ulaska u radnju, a uz to će biti mjerena i temperatura.

I broj osoba koje ulaze u radnju biće ograničen na onaj koji dozvoljava držanje razmaka od najmanje dva metra između.

U centru pažnje biće pomoć i servis za postojeće korisnike, koji imaju probleme sa nekim od Appleovih proizvoda. Ko bude želio da kupi neki proizvod, moraće da računa na nešto duže čekanje.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari