1
min read
A- A+
Pročitano

U Sarajevu deveta Brending konferencija pod sloganom "Hack the influence"

29/05/2019 - 12:57
Autor:Fos Media
31 pregleda

Deveta Brending konferencija, najznačajniji događaj u BiH iz oblasti brendinga, marketinških komunikacija i medija, održaće se održati u petak, 31. maja, u Historijskom muzeju u Sarajevu, u periodu od 8 do 16 sati.

Branding Conference

Foto: Branding Conference

Ove godine konferencija nosi slogan "Hack the influence" i posebno je značajna, jer se prvi put održava u inspirativnom prostoru Historijskog muzeja. Tamo će, zajedno sa svjetskim stručnjacima dati odgovor na pitanje kako brendovi mogu ostaviti takav uticaj na svoje okruženje, te ostvariti velike rezultate koje će pamtiti istorija.

Među najznačajnijim predavačima ove godine će biti: Mikela Magaš (najbolja inovatorica EU 2017), Ravid Kuperberg ("alhemičar za misli"), Mark Šajler ("transformator biznisa"), i mnogi drugi, što možete vidjeti na https://www.branding.ba/09/predavaci/.

Program konferencije možete naći na linku: https://www.branding.ba/09/program/.

Brending konferencija je i ove godine zvanični partner "Cannes Lions International Festival of Creativity", što znači da je kao prateći program organizovano još jedno Young Lions BiH takmičenje u kreativnosti, a u okviru programa će biti proglašeni pobjednici u tri kategorije: PR, dizajn i digital, ali i gran pri pobjednik, koji će predstavljati BiH na svjetskom takmičenju kreativaca u Kanu.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari