1
min read
A- A+
Pročitano

De Niro i Al Paćino zajedno u kadru: Trejler za dugoočekivani “The Irishman”

27/09/2019 - 11:14
Autor:Fos Media
734 pregleda

Robert de Niro uvučen je u vrtlog politike, korupcije i organizovanog kriminala u najnovijem trejleru za dugo iščekivani film “The Irishman” Martina Skorsezea, prenosi magazin Roling stoun.

foto

Foto: Pinterest

Film će premijerno biti prikazan u subotu na Njujorškom filmskom festivalu, od 1. novembra će biti u ograničenoj bioskopskoj distribuciji, a već 27. novembra biće dostupan na striming servisu “Netfliks” u čijoj je produkciji snimljen, navodi Roling stoun.

De Niro u filmu igra Frenka Širana, poznatog kao Irac (The Irishman), koji je uoči svoje smrti 2003. godine, piscu Čarlsu Brentu otkrio da je ubio poznatog sindikalnog lidera Džimija Hofu.

Brent je Širanovu ispovijest pretočio u knjigu “I Heard You Paint Houses” koju je Skorseze godinama pokušavao da ekranizuje.

 

Projekat je konačno pokrenut sa mrtve tačke kada je iza njega stao striming gigant Netfliks. Sa budžetom od približno 200 miliona dolara, “The Irishman” je najskuplji Netfliksov, ali i Skorsezeov film do sada.

Ulogu Džimija Hofe Skorseze je poverio Alu Paćinu, a u filmu igraju i veterani Džo Peši i Harvi Kajtel, kao i Rej Romano, Bobi Kanavale i Ana Pakin.

Budući da se radnja filma odvija u različitim vremenskim periodima, glumci morali da budu “podmlađeni” uz pomoć digitalne tehnologije, što je znatno uvećalo troškove produkcije.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari