1
min read
A- A+
Pročitano

De Niro optužen za seksualno uznemiravanje, asistentkinja traži 12 miliona dolara

04/10/2019 - 12:38
Autor:Fos Media
633 pregleda

Bivša asistentkinja Roberta de Nira optužila je holivudskog glumca za seksualno uznemiravanje, nakon što je njegova producentska kuća optužila nju za pronevjeru novca kompanije.

foto

Foto: Shutterstock

De Nirova producentska kuća „Kanal prodakšn“ (Canal Production) optužila je Čejs Robinson za pronevjeru novca i tražila od nje šest miliona reparacije.

Sa druge strane, Robinsonova je na sudu optužila oskarovca za seksualno uznemiravanje tokom desetogodišnje saradnje.

Od De Nira traži kompenzaciju od 12 miliona dolara.

Robinsonova (37) tvrdi da je godinama trpjela diskriminatorski odnos i stalna uznemiravanja od strane glumca, koji ju je često vrijeđao i ponašao se prema njoj kao prema svojoj „kancelarijskoj supruzi“ dok je ona obavljala funkciju izvršnog asistenta, a kasnije potpredsjednice produkcije i finansija.

U optužnici se navodi da je De Niro tražio od nje da mu počeše leđa, zakopčava košulje, popravlja kragne i kravate i budi ga dok je bio u krevetu.

„De Niro bi verbalno napadao gospođu Robinson, često u alkoholisanom stanju i tako ju je ponižavao, grdio, vređao i kinjio“, navodi se u optužbi.

Robinsonova je sudu i priložila glasovnu poruku koju joj je De Niro uputio jednom prilikom, u kojoj ju je nazvao „razmaženim derištem“.

Produkcijska kuća „Kanal prodakšn“ tereti Robinsonovu da je pronevjerila stotine hiljada dolara, za ličnu upotrebu koristila milione kompanijih avionskih milja, kupovala sebi odjeću i luksuznu robu od sredstava sa kompanijinog računa i ljenčarila za vrijeme radnog vremena, provodeći „nevjerovatan broj sati gledajući emisije i serije na Netfliksu“.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari