1
min read
A- A+
Pročitano

Objavljen plakat za novi film o Džejmsu Bondu

06/10/2019 - 8:57
Autor:Fos Media
226 pregleda

Dugo očekivani plakat za novi film o Džejmsu Bondu "Nije vrijeme za umiranje" (No time to die) objavljen je na društvenim mrežama povodom obilježavanja Dana Džejmsa Bonda koji je juče proslavljen u cijelom svijetu.

foto

Foto: Rex/Universal

Na plakatu se vidi Danijel Kreg, koji u novom filmu igra agenta 007, kako sumorno gleda u daljinu.

Kreg je u fraku, a iza njega se nalazi plavi zid. Preko većeg dijela plakata bijelom bojom je ispisan naslov filma, koji će početi da se prikazuje u aprilu sledeće godine.

Film režira Keri Fukunaga, a pored Krega, glavne zvijezde su Rejf Fajns, Rami Malek, Rori Kinir, Ben Višou, Naomi Haris, Lea Sjedo i Džefri Rajt, prenosi CNN.

Željno očekivani novi film iz serije filmova o Džejmsu Bondu poslednji je u kojem će slavnog agenta igrati Danijel Kreg.

Tokom snimanja, koje je nedavno završeno u Italiji, ekipa je imala dosta nezgoda, pa je tako u maju Kreg na setu povrijedio članak zbog čega je projekat morao da bude pauziran.

Film je većim dijelom sniman u Londonu i na Jamajci, ali i u Norveškoj i Italiji. Zaplet 25. filma iz ove franšize je ranije objelodanjen.

Tajni agent 007, nakon što se penzionisao vodi miran život na Jamajci, ali se to prekida kada mu prijatelj iz CIA zatraži pomoć u spašavanju kidnapovanog naučnika. To ih vodi na trag zlikovca koji posjeduje opasnu novu tehnologiju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari