1
min read
A- A+
Pročitano

Spajdermen ostaje u Marvelovom univerzumu

29/09/2019 - 9:24
Autor:Fos Media
159 pregleda

Mnogi ljubitelji filmova o superjunacima obradovali su se kada su Soni i Marvel najavili treći film o Spajdermenu s Tomom Holandom i to nakon što su prethodno bili u strahu da su ove dvije kompanije prestale sarađivati.

foto

Foto: Variety

U avgustu iz Sonija su rekli da su razočarani što neće raditi s kućom Dizni na budućim filmovima o Spajdermenu, a pretpostavljalo se da je došlo do kreativnih razlika oko toga kako uopšte kreirati lik ovog superjunaka.

Međutim, oni su sklopili sporazum o ponovnoj saradnji 26. septembra o čemu je tek nedavno obaviještena javnost, prenosi Varajeti.

"Oduševljen sam što će se putovanje Spajdermena u Marvel sinematik juniversu nastaviti, a ja i svi mi u Marvel Studiju smo veoma uzbuđeni što ćemo nastaviti raditi na tom projektu", rekao je predsjednik Kevin Fidž.

Naime, Fidž je igrao veliku kreativnu ulogu u posljednja dva filma, te je uspješno integrirao lik Toma Holanda.. Robert Loson iz Sonija rekao je da su presrećni što zajedno napreduju.

Filmska prava Spajdermena u vlasništvu su Sonija, ali ovaj junak je mogao da se pojavi u filmovima poput "Osvetnici: Kraj igre" zbog dogovora između Sonija i Marvel studija, čiji je vlasnik Dizni.

Varajeti je dodao kako novi film o čovjeku pauku očekuju u kinima 16. jula 2021. godine.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari