1
min read
A- A+
Pročitano

Van Gogh snimio spot u čast Milene i Gage (VIDEO)

11/06/2019 - 11:48
Autor:Fos Media
328 pregleda

Grupa Van Gogh snimila je spot za pjesmu "Gotovo je sve" sa njihovog najnovijeg studijskog albuma "More bez obala", saopštili su producenti. 

arhiva

Arhivska fotografija

Zvonimir Ðukić Ðule, frontmen benda, kaže da je spot omaž vremenu iz kog dolazimo, uz potvrdu da prave vrijednosti vječno traju. 

"Ideja nam je bila da kroz energiju pokreta spojimo prošlo i sadašnje vrijeme. Za sliku iz prošlosti, prirodan odabir bila je serija "Obraz uz obraz", taj božanstveni, vanvremenski šou, uz koji smo se svaki put divili i radovali čaroliji Milene i Gage", rekao je Ðule.

sfgs

Foto: FOS Media

Sudeći po tome kako se senzibilitet njihovih pokreta kroz igru, uklopio uz ritam muzike i igru današnje publike, sasvim je očigledno da je taj "dodir obraza" bio ispred svog vremena" kazao je Ðule i izrazio neizmernu zahvalnost reditelju Zdravku Šotri i RTS-u koji su bendu dali svoju saglasnost za korišćenje i emitovanje materijala.

"Ovim spotom ispisujemo posvetu vremenu koje se ne zaboravlja, antologijskoj seriji "Obraz uz obraz", majstoru režije Zdravku Šotri, legendama Mileni Dravić i Draganu Nikoliću i svima vama koji ne pristajete na zaborav", kazao je Ðule, prenosi Tanjug.

 

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari