Tvorac jednog od najvećih tehno hitova dolazi u Podgoricu (VIDEO)

"Glavni Grad u saradnji sa organizacijom Konektor dovodi jednog od nazjnačajnih francuskih DJeva u proteklih 20 godina. Konektor pretenduje da bude novi brend Glavnog Grada u domenu noćnog provoda, sa fokusom na visoku produkciju i jake nastupe kakve možemo vidjeti u svim velikim evropskim i svjetskim metropolama", navedeno je u saopštenju Glavnog grada.

Dobio otkaz pa počeo da se bavi muzikom: Kolašinac pjesmom „Niko nas ne čuje“ želi da spoji ljude (VIDEO)

Marko Šćepanović iz Kolašina svoje prve muzičke korake je napravio, kako voli da kaže, u trećoj deceniji života i to sasvim neplanirano. Muzika mu je bila samo hobi, a onda kada je prije nekoliko godina dobio otkaz, muzika je postala njegov izvor zarade. Danas, iako radi u struci, ovaj pravnik od nota ne odustaje. Nedavno je objavio pjesmu „Niko nas ne čuje“ kojom, kako kaže, želi da spoji ljude. Osim toga, Marko koji je samouki muzičar podučava i druge da sviraju gitaru

Koncert gudačkog kvarteta "Allegria" sjutra veče u Podgorici (FOTO+VIDEO)

Gudački kvartet "Allegria" će sjutra veče, u rodnoj kući Rista Stijovića u Staroj Varoši, održati koncert tradicionalne muzike. Premijerno u Podgorici će izvesti crnogorsku, makedonsku i srpsku tradicionalnu muziku u obradi za gudački kvartet. Koncert je planiran za 20 sati a ulaz je besplatan.