Štulić i Šerbedžija zaratili zbog pjesme: "Ako Džoni kaže da nikad nismo bili prijatelji, onda nismo" (VIDEO)

Branimir Džoni Štulić, nekadašnji frontmen grupe Azra, riješio je ponovo da se oglasi iz udobne anonimnosti koju je pronašao u Holandiji, ovog puta kako bi se obračunao sa glumcem Radetom Šerbedžijom.

Lana iz Podgorice je čudo od djeteta: Sa samo jedanaest godina oduševljava glasom (FOS VIDEO)

Kada nije u školi, jedanaestogodišnja djevojčica Lana Vukčević iz Podgorice vrijeme provodi u studiju. Muzika je njena velika ljubav, pa svaki slobodan trenutak koristi da joj se posveti. Bez poteškoće izvodi sve žanrove, a svojim glasom osvaja simpatije publike. Pogledajte.

Indira Forza za FOS: Volim kad su oko mene kršni Crnogorci i Crnogorke, naša ljubav je neraskidiva (FOS VIDEO)

Indira Levak, bivša članica grupe „Colonia“, koja sada nastupa pod imenom Indira Forza, sinoć je u Podgorici promovisala svoj prvi solo album „Valkira“. U prisustvu novinara, napravila je odličnu atmosferu, a bila je raspoložena i da porazgovara sa našom ekipom. Pogledajte.

Maurizio Mastrini prvi put u Crnoj Gori: Iako postoji doza napetosti, ne plašim se susreta sa novom publikom (FOTO+VIDEO)

Renomirani italijanski pijanista i kompozitor, Maurizio Mastrini, gostovaće 20. novembra u Kulturno – informativnom centru „Budo Tomović“. Ovo će biti njegov prvi nastup u Crnoj Gori, a Maurizio kaže da iako postoji veliko ushićenje zbog nastupa, nikada se ne plaši susreta sa novom publikom.

Šinejd O’Konor opet šokira: Vrijeme neću trošiti na bijele ljude

Pjevačica Šinejd O’Konor, koja je u posljednje vrijeme poznata po svojim ispadima, nedavno je objavila da je promijenila vjeru i počine da se priklanja islamu, da je promijenila ime u Suhada Davit, ali je tek sada izazvala reakciju objavivši potpuno neprimjeren komentar.