Jedna od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri: Sergej Ćetković snimio spot za pjesmu "Ljubav"

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, Sergej Ćetković je, tokom proteklog vikenda, u prelijepom ambijentu mediteranskog naselja Luštica Bay i hotela Čedi /The Chedi/ u Tivtu, snimio veoma atraktivan video spot za svoju najnoviju pjesmu "Ljubav", koja, definitivno, predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop muzike na ovim prostorima.

Postoje već 100 godina, okupljaju sve generacije i stvaraju odličnu muziku (FOTO+VIDEO)

Mjesna muzika Đenović, dobitnik brojnih priznanja i nezaobilazni dio kulturnih manifestacija Herceg Novog,  ove godine obilježava vijek postojanja. I uprkos brojnim nedaćama, teškim vremenima, nedostatku sredstava, uspjeli su da opstanu punih 100 godina i svaku priliku učine posebnom. Ova grupa okuplja sve generacije. Zajedno note stvaraju najmlađi i najstariji. Dišu kao jedno i sviraju kao jedno. 

"Dok drugi idu za parama, mi pravimo pjesme za vječnost“ (FOTO+VIDEO)

Iz studija budvanskog hip hop sastava „Most Wanted“, koji čine Stefan Ražnatović (Stefanegro) i Petar Jablan (Dijablo) izašla je nova pjesma „Psst“. U pitanju je duet sa muzičarem Mikijem Perovićem, za koji su tekst, muziku i cjelokupnu produkciju radili momci iz grupe.

"Od Silvane do Nirvane": Jedna noć u kafani iz perspektive muzičara (VIDEO)

Bend VIII2 je objavio novi singl pod nazivom „Od Silvane do Nirvane“ na kojem  gostuje  Goran Biševac Biške, frontmen benda Pero Deformeno. Pjesma je posvećena svim muzičarima koji su bar jednom imali  priliku da budu dio magije koja se zove „tezga“, a prati je i neobičan spot koji veoma slikovito dočarava jednu noć u kafani iz perspektive muzičara, koji je igrom slučaja - majmun.