Nikad bliže zvijezdama: Budite u prvim redovima MAC-a

Ne propustite priliku da budete nikad bliže zvijezdama - obezbijedite sebi najbolja mjesta na MAC-u! Pušten je u prodaju ograničeni broj karata za mjesta sa kojih ćete svoje omiljene izvođače vidjeti iz orgomne blizine, a svaki detalj Music Awards Ceremony spektakla doživjeti na potpuno drugačiji način.

Slavko Kalezić specijalni gost na EurovisionNYC: Projekti koje spremam pomjeriće granice crnogorske pop art kulture (VIDEO)

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić je prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i koji će nastupiti na Eurovision NYC događaju koji će biti održan 16. februara.

Poslali najljepšu sliku iz Berana: Pogledajte prvi novogodišnji spot hora „Muzičko carstvo“ (VIDEO)

Prije nekoliko dana objavljen je prvi novogodišnji spot dječijeg hora „Muzičko carstvo“, koji vodi profesorica muzike Andrijana Vučetić Obradović. Na najljepši mogući način mališani su sugrađanima čestitali praznike i poželjeli srećnu i uspješnu 2019. godinu. Osmijeh, pjesma, veselje... Pogledajte.

Reprizirali doček Nove godine: Van Gogh, „Akademia“, „Partibrejkerski“, "Galija" za nastavak slavlja (FOTO+VIDEO)

Prvi dan Nove godine takođe je prošao u odličnoj atmosferi. Nakon dočeka na trgu i u hotelima, gdje su pjevale regionalne zvijezde poput Dina Merlina, Indire Forze, Jelene Rozge, slavlje se nastavilo i sinoć. Publika je uživala uz Van Goga, Akademiu, Partibrejkerse, Galiju... Pogledajte kako je izgledala repriza dočeka u crnogorskim gradovima.