1
min read
A- A+
Pročitano

City Groove festival: Najavljene četiri spektakularne večeri u Podgorici!

30/05/2019 - 13:36
Autor:Fos Media
1033 pregleda

Festival City Goove biće održan od 21. do 24. juna na Stadionu malih sportova, a tokom četiri tematske večeri publika će imati priliku da uživa u raznovrsnom programu.

Foto: City Groove

Foto: City Groove

Prvo veče rezervisano je za ljubitelje elektronskog zvuka, pa će tako ovogodišnji festival otvoriti crnogorski duo Vill&Vash koji su prošle godine nastupili na promo party-ju City Groove festivala. Pored njih, publika će uživati u nastupu italijanskog dua Jude&Frank, dok će glavna zvijezda prve večeri biti njemački DJ i producent Kurd Maveric, a ulaz na Stadion malih sportova je slobodan.

Drugo festivalsko veče donijeće koncerte mostarskog benda “Zoster” i sarajevskog “Letu štuke” koji će u Podgorici promovisati nove albume, a u sklopu proslave 40 godina na sceni, u glavni grad Crne Gore stižu i hrvatski veterani, bend “Prljavo kazalište”.

Organizatori su objavili da će treće večeri prvi put u Crnoj Gori nastupiti nekadašnji frontmen riječkog elekto-pop sastava “Quasarr” Boris Štok, a nakon njega publika će uživati u koncertima bendova S.A.R.S. i Dubioza kolektiv.

Posljednje veče posvećeno je mlađim generacijama, a prema anketi koja je napravljena sa maturantima Gimazije “Slobodan Škerović” i Ekonomske škole “Mirko Vešović”, napravljen je program, pa će tako festival zatvoriti reperi Fox, Surreal, Sara Jo i Rasta.

Karte za drugo, treće i četvrto veče festivala od sjutra će biti u prodaji po cijeni od 10 eura za veče, a mogu se naći putem prodajne mreže gigstix, kao i u pabovima Munchen.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari