1
min read
A- A+
Pročitano

Grupa "Prljavo kazalište" zatvorila drugo veče City Groove festivala (FOTO)

23/06/2019 - 13:54
Autor:Fos Media
459 pregleda

Drugo veče City Groove festivala završeno je spektakularnim nastupom hrvatskih veterana, benda Prljavo kazalište. Oni su glavni grad Crne Gore posjetili nakon više od 30 godina, a energičnim nastupom su pokazali zašto traju četiri decenije i zašto su sve ove godine jedna od najpopularnijih grupa stare Jugoslavije. 

Foto: Mediatag

Foto: Mediatag

Najveće hitove poput „Mi plešemo“, „Sve je lako kad si mlad“, kao i balade koje su obilježile njihovu karijeru, među kojima su, „Tu noć kad si se udavala“, „Ma kog' me Boga za tebe pitaju“, „Moj bijeli  labude“ publika je sa njima pjevala uglas do dva sata nakon ponoći.

Foto: Mediatag

Drugo festivalsko veče otvorio je nikšićki bend Džanum. Nakon njih, na binu su izašli članovi mostarske grupe Zoster, a tokom jednosatnog nastupa koji je na zahtjev publike malo produžen, pjevali su najveće 
hitove.

Foto: Mediatag
Foto: Mediatag

Sarajevski bend "Letu štuke" izveo je dobro poznate numere sa prethodnih albuma, ali je koncert iskoristio i da prezentuje pjesme sa aktuelnog projekta „Topla voda“. Druženje sa publikom završili su pjesmom „Sunce“ koju je umjesto Darka Rundeka, ovoga puta otpjevao glumac Bane Tifunović.

Foto: Mediatag
Foto: Mediatag

Hrvatski kantautor Boris Štok koji će večeras na Stadionu malih sportova pjesmama sa solo albuma, ali i onima koje je radio sa bendom Quasarr zagrijati publiku, sinoć je bio gost festivala zajedno sa članovima benda i uživao u programu.

Nakon Štoka, publika će imati priliku da poslije nekoliko godina pauze u glavni grad Crne Gore čuje i bend S.A.R.S., a glavna zvijezda treće večeri City Groove festivala je koncertno- muzička atrakcija koja je odavno osvojila Balkan, jedan od najpopularnijih bendova novije generacije- Dubioza kolektiv. Program počinje u 21 sat, ulaznice po cijeni od 10 eura mogu se kupiti na Stadionu malih sportova.
 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari