1
min read
A- A+
Pročitano

Nina Badrić: Pitam se da li bih bila srećnija kao domaćica (FOTO)

15/10/2019 - 15:02
Autor:Fos Media
442 pregleda

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Nina Badrić u svijetu muzike je od svoje devete godine i ističe da ženama koje se bave ovim poslom nije lako, kao i da ne bi voljela da ima ćerku koja se bavi pjevanjem.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Treba čovjek da ima petlju, a pogotovo žena u ovom poslu. To je jako teško biti, da se ne lažemo i ja iskreno ne bih bila srećna da imam kćerku koja se bavi ovim poslom, jer znam kakav bi je krvav put čekao. Za ovaj posao treba imati smisao za muziku i naprosto tebe talenat odabere, Bog ti ga da i ti ne možeš tu ništa" rekla je Nina u razgovoru za “Mondo” i istakla da je za uspjeh u poslu kojim se ona bavi harizma najvažnija.

"U ovom poslu te prije svega nosi harizma, moraš imati harizmu koja plijeni ljude. Kroz vrijeme shvatiš da ipak ljude ne možeš varati i lagati, oni su nas uzdigli u neke pjevače koje vole, uspjele su neke pjesme koje oni odaberu" objašnjava pjevačica i priznaje da često pomisli da li bi bila srećnija kao domaćica.

"Sto puta sam razmišljala o tome da li bih bila srećnija kao domaćica, ženska koja radi od sedam do četiri popodne i pije kafu s drugaricama. Pa, nisam ja imala ni šanse da postanem nešto drugo nego baš ovo, jer ja pjevam od svoje devete godine", iskrena je ona.

Pročitajte još:

15

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari