1
min read
A- A+
Pročitano

Prijave za Podgorica Art Festival do 15. septembra

05/09/2019 - 14:03
Autor:Fos Media
49 pregleda

Podgorica Art Festival (PAF) produžio je rok za slanje prijava za učešće na festivalu do 15. septembra. Time je zainteresovanim umjetnicima i stvaraocima iz Crne Gore koji do sada nisu ispunili onlajn prijavu omogućeno da predstave svoje stvaralaštvo u okviru dva prepoznatljiva segmenta festivala: Otvorena galerija i Otvorena scena. 

foto

Foto: PAF

Otvorena galerija predstavlja centralni izložbeni prostor u kojem umjetnici izlažu svoje slike, crteže, fotografije, skulpture i/ili radove primjenjene umjetnosti, dok je Otvorena scena rezervisana za studentske filmove, predstave, koncerte klasične muzike i literarne događaje.

Peti PAF će se održati od 18. do 22. septembra u centru Podgorice, na više lokacija – u Bokeškoj i Njegoševoj ulici, u Njegoševom parku, na platou ispred spomenika Petru I Petroviću Njegošu i u gradskim naseljima Stari aerodrom i Pobrežje.

PAF je interdisciplinarni festival muzičkog, dramskog, likovnog i književnog programa koji okuplja kako mlade, tako i starije, afirmisane umjetnike iz Crne Gore i regiona, i po svojoj formi, sadržaju i obimu predstavlja jedinstveni festival u regionu. Ove godine na PAF-u se očekuje oko 400 učesnika i izlagača iz Crne Gore i okruženja.

Više informacija o prijavama na web adresi www.artfest.me

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari