1
min read
A- A+
Pročitano

"Rolingstonsi" objavili singl posvećen krizi koju je izazvao koronavirus

24/04/2020 - 13:30
Autor:Fos Media
49 pregleda

"Rolingstonsi" su, posle pauze od osam godina, objavili novi singl – "Living In A Ghost Town", posvećen krizi izazvanoj koronavirusom, a "Grad duhova" jedna je od rijetkih bluz numera koju su dosad snimili.

f

Foto: Tanjug / Joel Ryan/Invision/AP

Pjesma je snimljena prije godinu dana, ali je završena posle izbijanja pandemije, javio je BBC.

"Mislili smo da će odjeknuti u vremenu u kojem živimo", izjavio je pevač Mik Džeger.

Navodi da je pesma nastala za desetak minuta.

"Napisana je o mjestu koje je bilo puno života, a sada je lišeno života. Kada sam se vratio originalnim stihovima, bili su puni kuge i sličnih stvari", rekao je Džeger, uz konstataciju da je morao da unese izmjene, jer su neki stihovi bili suviše čudni i mračni.

 

"Living In A Ghost Town" je prva originalna pesma "Rolingstonsa" od 2012. godine, kada su na kompilaciji "Grrr!" objavljene "Doom And Gloom" i "One More Shot". Prije toga je poslednji album sa originalnim materijalom bio "A Bigger Bang" iz 2005. godine.

Džeger se nada da će napisati više pjesama u izolaciji i dodao da je krajnje neizvjesno kada će bend nastaviti svjetsku turneju, prekinutu zbog pandemije.

Govoreći o pandemiji, Džeger je ocjenio da je mnogo ljudi izgubilo posao bez sopstvene krivice i da su "okolnosti potpuno van kontrole".

"Ne radi se o tome da sam loše obavio posao ili nešto pogriješio, pa dobio otkaz. Pored toga, što imaš manje novca, imaš više briga, tako je mnogim ljudima izuzetno teško. Ovo je užasno vrijeme za sve, ali nekim ljudima je gore nego drugima", rekao je Džeger, prenosi N1.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari