3
min read
A- A+
Pročitano

Večeras počinje Sea Dance: Sve je spremno za muzički spektakl na primorju

30/08/2019 - 16:15
Autor:Fos Media
175 pregleda

Jedan od najvećih festivala u Crnoj Gori, Sea Dance, počinje večeras u tirkiznoj uvali na plaži Buljarica u Budvi. Na šestom izdanju ovog festivala, nastupaju neka od najeminentnijih imena muzičke scene a kapije će biti otvorene već od 19 sati. Spektakl na primorju biće ispraćen vrhunskom svjetskom produkcijom a iz pojedinih crnogorskih gradova organizovan je autobuski prevoz.

Foto

Foto: Sea Dance

Najsavremenije hitove današnjice, savremene trap i hip-hop bitove i vrhunske DJ setove, od večeras pa do 1. septembra, donose jedan od najvećih svjetskih producenata današnjice David Guetta, potom vladar svjetskih top lista Robin Schulz, francuski rock-house tandem Ofenbach, britanski trio Disciples, kao i tehno velikani Sven Vath, Richie Hawtin, Eelke Klejin, Helena Hauff i Recondite.

Na šestom Sea Dance festivalu nastupiće i regionalni izvođači Darko Rundek, Senidah, Who See, Surreal, Tijana T, Marko Nastić i brojni drugi.

Večeras nastupaju Sven Vath, Richie Hawtin, Sennidah...

Prvo veče Sea Dance festivala biće ispraćeno odličnim programom pa će tako nastupiti Sven Vath, poznat kao „otac globalnog tehno pokreta“ i trostruki dobitnik nagrade za za najboljeg svjetskog di-džeja. Osim njega, nastupiće još jedan od lidera svjetske tehno scene Richie Hawtin, a veliko interesovanje vlada i za nastup Senide Hajdarpašić koja je javnosti poznata kao Senidah.

Osim njih, nastupiće i Gaiser, Eelke Kleijn, Fox, Kukus, Bekfleš i mnogi drugi. Pored glavne bine, posjetioci će imati priliku da uživaju na još pet stejdževa i u velikom broju dodatnih zona.

Tokom druge večeri nastupaju Robin Schulz, Ofenbach, Helena Hauff, Marko Nastić, Darko Rundek i mnogi drugi, dok će tokom treće večeri nastupiti jedno od najvećih imena na festivalu – David Guetta.

Festival će biti propraćen i brojnim dnevnim žurkama.

U partnerstvu sa Ministarstvom kulture i u okviru projekta „Kreativna Crna Gora“, na Sea Dance festivalu će se predstaviti i mladi neafirmisani umjetnici koji će se talenat pokazati brojnoj festivalskoj publici i to na dvije bine – Living Culture Music i Living Culture Cinema.

Ulaznice

Ulaznice za prvi i drugi festivalski dan se mogu naći po cijeni od 19,99 eura dok za 1. septembar ulaznice se mogu naći po cijeni od 24,99 eura. Takođe, organizatori su istakli da zamjena trodnevnih ulaznica za festivalske narukice počinje od 16 sati kako bi se izbjeglo čekanje u redovima, dok se dnevne ulaznice ne mijenjaju za narukvice. Festivalsku narukvicu nije dozvoljeno skidati za vrijeme trajanja festivala a svaka oštećena, kompromitovana ili na bilo koji drugi način krivotvorena postaje i nevažeća.

Takođe, svi koji imaju E- ulaznice moraju ih odštampati na papiru formata A4 i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije odštampana nije validna, navodi se na sajtu Sea Dance festivala.

Na Sea Dance festivalu svjetska produkcija

Ovogodišnji Sea Dance festival biće propraćen svjetskom produkcijom. Tokom tri festivalska dana biće postavljena Exit produkcija. Kako su naveli na zvaničnoj Facebook stranici Sea Dance festivala, stiglo je 11 šlepera sa opremom posljednje generacije. Tu je i osam kolor – lasera koji su dopremljeni iz Grčke. Glavna bina teži više od 50 tona a sa najvećih Exit festivala dopremljen je 3D led sistem.

Prevoz do Buljarice

Za sve ljubitelje odlične muzike i festivala obezbijeđen je autobuski prevoz iz većine crnogorskih gradova.

Iz Nikšića autobusi kreću ispred Manastira u 16 sati. Na ruti ka Buljarici autobusi će stajati i preuzimati putnike u Danilovgradu kod kružnog toka u 16.30h, u Podgorici u 17h ispred hrama, Cetinju u 17.30 kod autobuske stanice.

Iz Ulcinja, u danima trajanja festivala, ka Buljarici će se kretati u 17 sati sa autobuske stanice. Na putu ka plaži, preuzimaće se putnici u Baru u 18 sati kod hale „Topolica“

Iz Kotora autobusi kreću u 18 sati ispred tržnog centra „Kamelija“, Dolazak autobusa sa svih relacija u Buljaricu je u 20 sati a povratak u 4.00 sata.

Kako navode organizatori na zvaničnoj stranici festivala, cijena povratne karte iz Podgorice je 18 eura, Cetinja 16 eura, Nikšića 29 eura, Ulcinja 15 eura, Bara 7 eura, Herceg Novog 19 eura, Kotora 14 i Tivta 17 eura.

Na relaciji Budva – Buljarica organizovan je shuttle bus servis a detaljne informacije možete pogledati OVDJE:

Podsjećamo, Sea Dance festival je dobitnik nagrade „Best Medium Sized European Festival“ za 2014. godinu i okuplja fanove iz više od 50 zemalja svijeta. Prethodnih pet godina organizatori su doveli neke od najpopularnijih muzičkih imena poput The Prodigy, Jamiroquai, Rudimental, John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim.

Brojni svjetski mediji, takođe, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali.

 

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari