1
min read
A- A+
Pročitano

Bivši zaposleni optužili voditeljku: Bahata, zla i neljubazna

13/05/2020 - 21:52
Autor:Fos Media
351 pregleda

Popularna voditeljka Elen Dedženeres svaku svoju emisiju završava sa ljubaznim osmijehom i pozdravom. Međutim, "The New York Post" navodi kako je ona u privatnom životu daleko od ljubazne osobe.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Oni su prenijeli nekoliko izjava njenih bivših zaposlenih, koji navode da se Elen ponaša poput zvijezde, te da “ugnjetava” sve oko sebe.

“Iritira me što ljudi misle da je sva slatka i da sve radi s lakoćom, a u realnosti to nije tako”, navodno je izjavio jedan od njenih bivših zaposlenih koji je želio da ostane anoniman.

Na nju se požalio i njen bivši telohranitelj Tom Majerak, koji je rekao kako je Elen izrazito neprijateljski raspoložena prema svima oko sebe, prenosi Nova.rs.

“Elen bi me samo pogledala, ne bi rekla čak ni zdravo ili hvala ti što čuvaš moju mamu, moju ženu i mene. Bila je veoma hladna i ponižavala je sve ljude osim onih koji su se nalazili u njenom bliskom okruženju”, izjavio je on.

Ovakve optužbe dolaze samo nekoliko nedjelja nakon oštrih kritika u kojima su fanovi izrazili svoju nelagodnost zbog činjenice da je tokom izolacije Elen svoj luksuzni dom poredila sa zatvorom. Negativne rijči upućene popularnoj voditeljki stigle su i nakon što je navodno smanjila plate svojim zaposlenima tokom pandemije. 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari