1
min read
A- A+
Pročitano

Bred Pit otkrio sa čime se suočavao nakon razvoda

06/09/2019 - 12:19
Autor:Fos Media
407 pregleda

Bred Pit je u intervjuu koji je dao za The New York Times otkrio da je godinu i po poslije razvoda bio u Anonimnim alkoholičarima.

Foto

Foto: Profimedia

Pit je otkrio da je podizan u porodici u kojoj se slabost nije pokazivala i u kojoj je morao uvijek da bude sposoban za sve i da bude jak. To mu je kasnije više pomagalo na velikom platnu, to jest karijeri, nego u privatnom životu.

Činjenica je da svi nosimo u sebi bol, tugu i gubitak. Većinu vremena provodimo krijući to, ali sve je tu, u tebi. Onda otvoriš te kutije... - priča Pit.

U njegovoj 11-godišnjoj vezi sa Anđelinom Džoli kap koja je prelila čašu je stigla u septembru 2016. kada su se posvađali zbog toga što je bio pijan dok je letio privatnim avionom. Sada je potpuno posvećen tome da ostane trijezan, piše Noizz.rs.

Dotjerao sam stvari do krajnjih granica, pa sam izbacio svoje privilegije s pićem - kaže Pit. Kada je Anđelina podnijela zahtjev za razvod Bred je godinu i po nakon toga odlazio na sastanke Anonimnih alkoholičara. U njegovoj grupi su bili samo muškarci i on je bio dirnut koliko su svi ranjivi.

- Svi ti muškarci koji sjede tamo i otvoreno i iskreno pričaju, na način koji nikada nisam čuo. Bilo je to sigurno mjesto gde je bilo malo osuđivanja, pa si i sam sebe malo osuđivao - otkrio je.

I da cijela stvar bude još nevjerovatnija za njega lično - niko od muškaraca iz grupe nije prodao Pitovu priču tabloidima. Svi su vjerovali jedni drugima i u tom povjerenju on je pronašao katarzu.

- Zapravo je bilo vrlo oslobađajuće otkriti ružnu stranu sebe. U tome je ogromna vrijednost - zaključio je Pit.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari